Χωρίς εκπρόσωπο και πάλι!

6
15

Δεν τα κατάφερε ο Ιάλυσος αν και έκανε το χρέος του σήμερα στον Άγιο Στέφανο!
Αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 απέναντι στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου (εκτός έδρας) και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη του ΑΟ Λουτρακίου επί του Άτταλου Νέας Περάμου με 2 – 0 έμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η άνοδος στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική πηγαίνει στον πρωταθλητή Κορίνθου και το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο μένει χωρίς εκπρόσωπο σε Εθνική κατηγορία για μια ακόμα χρονιά. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Ιάλυσος πληρώνει την πικρή ήττα που είχε γνωρίσει από τον Άτταλο με 2 – 1. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα πάντως, ακόμα και να κέρδιζε σήμερα ο Ιάλυσος πάλι ο ΑΟΛ θα ήταν ο πρωταθλητής. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, το σκορ άνοιξε στο 7’ από κοντά ο Σπάρταλης αλλά στο 58’ ο Κατσιγιάννης διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Λέκα, Τσιούμας, Στελλάς, Μπερμπάντης, Σιαδήμας, Κατσιγιάννης, Γιουβανέλης, Φώσκολος ( 74΄Ρακιτζόπουλος), Αθανασόπουλος, Τσουμάνι
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Πελέκης ( 80΄Μαλλιάκας), Μαριάς, Πανόπουλος, Σταυλάς, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης, Χατζηφούντας, Δράκος ( 76΄N. Κρομμύδας)
Η τελική βαθμολογία
1. ΑΟ Λουτρακίου 11 – 3 15
2. Ιάλυσος 8 – 5 10
3. Άτταλος Νέας Περάμου 6 – 10 7
4. Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου 5 – 12 2

6 ΣΧΟΛΙΑ