Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Χωρίς Ασημακόπουλο

Χωρίς Ασημακόπουλο

0
asimakopoulos1
Dodekanisos
Την προετοιμασία του για το δεύτερο παιχνίδι της α’ φάσης των play offs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ξεκίνησε σήμερα (2/5) ο ΒΑΠ Κολοσσός. Η ομάδα της Ρόδου θα υποδεχθεί την Τετάρτη (19.00’, ΕΤ1) τους αήττητους «ερυθρόλευκους» στο Βενετόκλειο με στόχο να δείξει το καλό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, ο Γιάννης Γεωργαλλής μίλησε στο Kolossosbc.gr τονίζοντας ότι «θεωρώ ότι μας έλειψε η διάρκεια στο παιχνίδι μας, η σταθερότητα στην απόδοση. Πήγαμε αρκετά καλά στα πρώτα δεκάλεπτα, δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να μας παρασύρει στο ρυθμό του και βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν αντέξαμε στην πίεση του Ολυμπιακού. Κάναμε πολλά λάθη και φυσικά ο Ολυμπιακός τέτοια λάθη δεν τα συγχωρεί. Δεν μπορέσαμε να τον ακολουθήσουμε στη συνέχεια και γι’ αυτό ήρθε το τελικό αποτέλεσμα».
Ο Ροδίτης φόργουορντ του ΒΑΠ Κολοσσού αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης στο οποίο οι «θαλασσί» καλούνται είτε να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και να ισοφαρίσουν σε 1-1 στέλνοντας τη σειρά των αγώνων σε τρίτο ματς είτε να κλείσουν τη χρονιά μέσα σε εορταστικό κλίμα για την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή σε πλέι οφ: «Ο αγώνας της Τετάρτης θα γίνει σε γιορτινό κλίμα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Αν είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν στο γήπεδό μας, θα το κάνουμε με ψηλά το κεφάλι. Στόχος μας είναι κι αυτή τη φορά να σταθούμε όσο καλύτερα μπορούμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και αυτό θα μας βοηθήσει να παίξουμε ελεύθερα και να το απολαύσουμε παρουσία των φιλάθλων μας. Πιστεύω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου ότι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο».
Προπώληση εισιτηρίων
Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης στα γραφεία του συλλόγου (πλατεία Βρούχου 1) από τις 10.00’ έως τις 15.00’. Η προπώληση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη τις ίδιες ώρες ενώ τα εκδοτήρια του Βενετοκλείου θα είναι ανοιχτά από τις 17.00’ μόνο σε περίπτωση που δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια. Η τιμή τους είναι 10 Ευρώ για τις κερκίδες πίσω από τις μπασκέτες και την καινούρια κεντρική ενώ 15 Ευρώ θα κοστίζουν τα εισιτήρια στην παλιά κεντρική εξέδρα.
Χωρίς τον αρχηγό
Το οστικό οίδημα του Αντώνη Ασημακόπουλου δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει στο μεθαυριανό παιχνίδι του ΒΑΠ Κολοσσού με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός των «θαλασσί» τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς με τον Ηλυσιακό και χάνει έτσι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

πηγή: www.kolossosbc.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments