Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Χωρίς άγχος στον τελικό»

«Χωρίς άγχος στον τελικό»

0
manousoglou_theodorou
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας Νέων της 10ης περιφέρειας για την Αθήνα, ενόψει του μεγάλου τελικού της Κυριακής (12.30) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της 2ης περιφέρειας (ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Πέλλας, ΕΠΣ Σερρών, ΕΠΣ Χαλκιδικής) για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ.
Ο προπονητής της ομάδας Νέων της 10ης περιφέρειας, Θεόδωρος Θεοδώρου, που δεν θα έχει στη διάθεση του μόνο τον τιμωρημένο Παπακωνσταντίνου, μίλησε στο News12.gr για την μεγάλη πρόκληση του τελικού:
«Πηγαίνουμε στον τελικό της Κυριακής για να αντιμετωπίσουμε το φαβορί που είναι η 2η περιφέρεια, χωρίς άγχος. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί από το ματς. Στόχος μας φυσικά δεν είναι άλλος από τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πορεία τους και τους προπονητές τους για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments