Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα

0
kolossos_ikaros_kipello
Dodekanisos
Την Παρασκευή ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Κολοσσού ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της συνέχειας της Α1. Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και στις 16:30 η αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα ταξιδέψει για την Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 19:00 ΝΕΤ). Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος έχει όλους τους αθλητές στη διάθεση του.
-Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το εστιατόριο «Άσπρο Πιάτο» και ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Φόντα Παπακωνσταντίνου και Λευτέρη Γκιζέττη για την πολύτιμη βοήθεια τους, στην ομάδα μας. Το «Άσπρο Πιάτο» για μία ακόμη χρονιά αποτελεί αρωγό στην προσπάθεια της ομάδας μας και για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του.
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το κατάστημα αθλητικών ειδών Sport 2000. Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τον κ. Θανάση Χατζηστρατή για την προσφορά του στην Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments