Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Χόρευαν» στη λάσπη!

«Χόρευαν» στη λάσπη!

0
efklis asteras
Dodekanisos

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά ανάμεσα στον Ευκλή Σορωνής και τον Αστέρα Μασσάρων. Το τελικό 1 – 1 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων και μάλιστα φαντάζει σαν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση τη συνολική εικόνα και των δυο ομάδων. Πάνω σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που ήταν γεμάτος λάσπες, οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κυνήγησαν με μεγάλο πάθος τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το παιχνίδι ήταν πολύ θεαματικό στην μεγαλύτερη του διάρκεια και είχε να επιδείξει πολλές «μάχες» πάνω στις λάσπες, ενώ είχε έκδηλο και το στοιχείο της αγωνίας για το τελικό αποτέλεσμα.
Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη αλλά στην επανάληψη ο Αστέρας έδειξε πιο δραστήριος επιθετικά «κυνηγώντας» την ισοφάριση η οποία ήρθε τελικά στο τελευταίο λεπτό, αν και θα μπορούσε κάτι τέτοιο να γίνει και νωρίτερα. Στις αντεπιθέσεις πάντως ήταν πολύ καλός ο Ευκλής και θα μπορούσε από την μεριά του να είχε «καθαρίσει» τον αγώνα αν ο Αποστολόπουλος πετύχαινε γκολ στην κλασική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.
Στο 37’ μετά από ασίστ του Αποστολόπουλου, ο Κούρλιος πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 90’, μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφθασε στον Σκυλλαράκη ο οποίος με κοντινό σουτ έκανε το 1 – 1.
Άλλες φάσεις
Στο 30’ ο Μυλωνάς πήρε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής και αφού γύρισε το σώμα του έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε «ξυστά» δίπλα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 37’ ο Μπερετούλης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 52’ Κιλασίν έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ).
Στο 66’ ο Κυριακάκης έκανε ένα ωραία μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 69’ ο Παππάς έκανε το σουτ, ο Νεσγός απόκρουσε ασθενώς και ο Αποστολόπουλος τρέχοντας να επωφεληθεί και να τη στείλει στα δίχτυα, γλίστρησε με αποτέλεσμα να μπορέσει να την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
Στο 77’, ο Αποστολόπουλος έφυγε μόνος του, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Νεσγό όμως και δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ). Αυτή ήταν η φάση του αγώνα.
Στο 78’ ο Μουσακίνιας έκανε το κοντινό σουτ αλλά ο Ματακάκης έπεσε στην αριστερή του γωνιά και απόκρουσε τη μπάλα.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μπερετούλης, Αποστολόπουλος και Κούρλιος. Ξεχώρισαν από τον Αστέρα οι Μουσακίνιας και Κιλασίν. Πάντως ουδείς από τις δυο ομάδες δεν υστέρησε.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Σταυρούλιας, Στεφανάκης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγκαράκης, Σαββάκης, Παναγιώτου, Παπαστεργής, Πάππας, Μαριεττής (78’ Καρακόπουλος), Κούρλιος, Αποστολόπουλος, Μπερετούλης, Λαμπρόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Κιλασίν, Παπαδόπουλος, Λαγοπάτης (69’ Δεληγιάννης), Κουρμαδιάς, Κυριακάκης (87’ Χατζηκώστας), Μουσακίνιας, Σκυλλαράκης, Μυλωνάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments