Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χιτσχοκικό φινάλε στη Μαλώνα!

Χιτσχοκικό φινάλε στη Μαλώνα!

0
IMG 5766
Dodekanisos

Τους βαθμούς μοιράστηκαν στην Μαλώνα ο τοπικός Άγιος Γεώργιος και ο Ορφέας αφού ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με το φινάλε να είναι για… καρδιακούς καθώς και τα δυο γκολ μπήκαν στα τελευταία λεπτά.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν , καλύτερη όλων το δοκάρι του Πουλή στο 20΄. Αντίθετα οι Μαλωνίτες ανέβασαν το ρυθμό τους από τα μισά και μετά απειλώντας κυρίως με ορισμένα σουτ την αντίπαλη εστία.
Στην επανάληψη ο Ορφέας έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 75΄ όταν ο Κουνενό έκανε τη σέντρα σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στη συμβολή των δοκών του Λοντάκου και στη συνέχεια να απομακρύνεται. Όλο του «ζουμί» του παιχνιδιού παίκτηκε στα τελευταία λεπτά αφού το ματς έγινε γκραντ γκινιολ. Αρχικά οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το προβάδισμα με το εύστοχο πέναλτι του Κοστόφ στο 87΄. Οι παίκτες του Γρηγόρη Σαρρή δεν το έβαλαν κάτων και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στην ισοφάριση με το κοντινό πλασέ του Μπουμπουλάκη. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής των Κοστόφ και Χατζημανώλη στις καθυστερήσεις για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Σαρρής, Λαζός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Σκορδάς (77΄ Σερμπής), Παρδαλός, Κόπελος (64΄ Γκίνος), Πονιάς, Χατζημανώλης, Λάμπρου, Κολιού (94΄ Σαρούκος), Λικάι, Κοντόγιαννος, Κοστόφ
ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννούλι, Τσικούρης, Αντωνιάδης, Μπουμπουλάκης, Κούτσι, Μαλανδρής, Παπανικολάου (59΄ Κουνενός), Μαντάρ, Τσαγκάρης (5΄λ.τρ. Πουλής, 88΄ Παπαχριστοδούλου), Γεωργιάδης, Λουκίσσας

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments