Αρχική Videos “Ξηλώνει” την Υπηρεσία Υγείας, “απέτυχαν”, λέει η νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα

“Ξηλώνει” την Υπηρεσία Υγείας, “απέτυχαν”, λέει η νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα

0
Dodekanisos

Η νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα στον Καναδά Ντανιέλ Σμιθ είναι αποφασισμένη να …ξηλώσει πλήρως τη σύνθεση των Υπηρεσιών Υγείας. Η ίδια με πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, επέκρινε τον μέχρι τώρα τρόπο λειτουργίας τους. «Πιστεύω ότι οι Υπηρεσίες Υγείας της Αλμπέρτα είναι η πηγή πολλών προβλημάτων που έχουμε», είπε μιλώντας στο  Western Standard. 
«Υπέγραψαν κάποιου είδους συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ακριβώς στη μέση της πανδημίας. Γιατί, στην πραγματικότητα έχουμε καμία σχέση με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ; Αυτό πρέπει να τελειώσει. Δεν θέλω να έχω μια επιστημονική επιτροπή να με συμβουλεύει που δεν είναι διατεθειμένη να εξετάσει θεραπευτικές επιλογές εν μέσω πανδημίας».
Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για προσωπική επίθεση σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά είναι το συμπέρασμα πως οι «ειδικοί» απέτυχαν με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κρίση του κορωνοϊού.

Νωρίτερα φέτος, η Διευθύντρια Υγείας της Αλμπέρτα, Ντίνα Χίνσοου  , παραδέχτηκε  ότι οι Υπηρεσίες Υγείας της Αλμπέρτα ανέφεραν ασθενείς εκτός ΜΕΘ ως ασθενείς ΜΕΘ καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Οι αριθμοί ΜΕΘ χρησιμοποιήθηκαν ως βασικό σημείο για να δικαιολογηθούν τα lockdown, οι εντολές εμβολίων και τα διαβατήρια εμβολίων στην Αλμπέρτα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments