Αρχική Videos Ξέσπασμα Trump, “όλα είναι ψέμματα, με φοβούνται!”

Ξέσπασμα Trump, “όλα είναι ψέμματα, με φοβούνται!”

0

«Ποτέ δεν πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στην Αμερική… Το μόνο έγκλημα που έχω διαπράξει είναι να υπερασπιστώ άφοβα το έθνος μας από αυτούς που επιδιώκουν να το καταστρέψουν», είπε ο Donald Trump μιλώντας στους υποστηρικτές του στο Μαρ – α  – Λάγκο μετά την απαγγελία 34 κατηγοριών σε βάρος του. Ο ίδιος καταδίκασε τους εισαγγελείς της Νέας Υόρκης αφού δήλωσε αθώος για 34 ποινικές κατηγορίες, κατηγορώντας επίσης τους Δημοκρατικούς για πολιτική δίωξη και «δόλιες έρευνες» . Επέμενε πως δεν υπάρχει καμία υπόθεση εναντίον του μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, όπου κατηγορήθηκε για παραποίηση επαγγελματικών αρχείων.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι αφού οι αντίπαλοί του «δεν μπορούν να μας νικήσουν στην κάλπη», προσπάθησαν «να μας νικήσουν μέσω του νόμου», επαναλαμβάνοντας μερικούς από τους προηγούμενους ισχυρισμούς του για εκτεταμένη εκλογική νοθεία στην προεδρική κούρσα του 2020. Απέρριψε τις κατηγορίες εναντίον του ως «ψεύτικες», λέγοντας ότι σκοπός τους είναι να «παρέμβουν στις επερχόμενες εκλογές του 2024» και θα πρέπει «να αποσυρθούν αμέσως».

Ο πρώην πρόεδρος συνέχισε να εξαπολύει μια σειρά από επικρίσεις στους Δημοκρατικούς και τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, κατηγορώντας τους για υψηλό πληθωρισμό που «σακατεύει» την οικονομία των ΗΠΑ, «μανιασμένες στατιστικές για την εγκληματικότητα» και «ανοιχτά σύνορα» μετανάστευσης. Προειδοποίησε ότι ο Μπάιντεν θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα σε «έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», αναφερόμενος στην εμπλοκή των ΗΠΑ στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments