Αρχική Videos Ξέσπασμα Gates κατά Musk με φόντο το …twitter

Ξέσπασμα Gates κατά Musk με φόντο το …twitter

0

Κριτική στον Elon Musk για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το twitter άσκησε ο Bill Gates. Έκανε λόγο για «έλλειψη στρατηγικής» καθώς και ότι  «αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πιο ασαφή απ΄ ό,τι πριν από ένα χρόνο».

«Νομίζω ότι, σίγουρα, η κατάσταση στο Twitter, αναστατώνει τα πράγματα. Αντί να υπάρχει ένα σύνολο αντικειμενικών μέτρων που να λαμβάνονται από μία συντονισμένη ομάδα, εν τέλει βλέπουμε έναν αυτοσχεδιασμό», είπε ο Gates και πρόσθεσε και τα εξής:

«Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να επικεντρωθούν στα πράγματα που υποκινούν ταραχές ή οδηγούν σε τεράστιες παρανοήσεις, όπως τα εμβόλια, οι μάσκες κ.α. Είναι αποθαρρυντικό ακόμη και για ένα άτομο που διαθέτει τον καλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό στον κόσμο, τεράστιο budget και κριτική σκέψη να βλέπει πως υπάρχουν σκεπτικιστικές έρευνες και θεωρίες συνωμοσίας που να κατηγορούν τους ανθρώπους πως φτιάχνουν εμβόλια απλώς για να πλουτίσουν».

Ο Γκέιτς επισημαίνει πως η πολωμένη πολιτική των ΗΠΑ είναι ένας από τους παράγοντες που αντιστρέφουν την πρόοδο στις παγκόσμιες προκλήσεις για την υγεία. «Ο βαθμός στον οποίο η υγεία παραμένει παγκοσμίως εκτός της ατζέντας είναι μια μεγάλη ανησυχία για εμένα», δήλωσε στους FT. Δεν παρέλειψε να επισημάνει πως οι χώρες πρέπει να προετοιμαστούν περισσότερο για την επόμενη πανδημία, ενώ παραδέχτηκε πως είναι απογοητευμένος από την έλλειψη προσοχής που λαμβάνει η ανάγκη για περισσότερες διαγνωστικές εξετάσεις παγκοσμίως.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments