Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ξεκίνησε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το 1ο τουρνουά προχωρημένων , του Σκακιστικού...

Ξεκίνησε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το 1ο τουρνουά προχωρημένων , του Σκακιστικού Ομίλου “Ιππότης”

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dodekanisos

Άρχισε με μεγάλη επιτυχία,  την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το τουρνουά για τους προχωρημένους αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου “Ιππότης”.

Ξεκίνησε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το 1ο τουρνουά προχωρημένων αθλητών, στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου “Ιππότης” επί της Πίνδου 1. Συνολικά 28 αθλητές, επιπέδων στεπ 4 και άνω συναθροίστηκαν για να διαγωνιστούν – οι περισσότεροι για πρώτη φορά- υπό συνθήκες επίσημων τουρνουά. Τέτοια τουρνουά έχουν χρόνο σκέψης 90 λεπτά + 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση, με υποχρεωτική την καταγραφή των κινήσεων.

Το τουρνουά αυτό σχηματίστηκε ειδικά για τους αθλητές που έχουν ξεπεράσει το βασικό στάδιο εκμάθησης σκακιού (δηλαδή το στεπ 3), προκειμένου να εξοικειωθούν με επίσημα τουρνουά και τους κανονινισμούς που τους συνοδεύουν.

Οι κληρώσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη μετά από εκάστοτε αγώνα προκειμένου να δωθεί η ευκαιρία σε αθλητές που κανόνισαν αναβολή του αγώνα τους, να παίξουν μέχρι τότε. Εναλλακτικά, ένας αθλητής μπορεί να πάρει μισό πόντο έαν προειδοποιήσει εγκαίρως – δηλαδή πριν γίνει η κλήρωση- ότι δεν λάβει μέρος σε έναν αγώνα. Αυτό το δικαίωμα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες και μπορούν να το εξασκήσουν δύο φορές μέχρι και τον 5ο γύρο.

Αποτελέσματα 1ου γύρου:

Αποτελέσματα 2ου γύρου:

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments