Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ξεκίνησε η προετοιμασία

Ξεκίνησε η προετοιμασία

0
diagoras_ethnikos_asteras1
Dodekanisos

Ξαναμπήκαν στα βάσανα οι παίκτες του Διαγόρα, αλλά όχι όμως όλοι. Οι κυανέρυθροι ξεκίνησαν σήμερα (Τρίτη) την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά αυτΉ, όπως σχετικά ανακοινώθηκε, θα γίνει σε δυο γκρούπ αφού έχουν άδεια ορισμένοι παίκτες που πέρασαν με τις οικογένειες τους τα Χριστούγεννα  και πρόκειται να επιστρέψουν την Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα:
-Γυμνάσθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Πέτρου Ρουτζιέρη, οι Πέτρος Ζουρούδης, Γιώργος Πουλόπουλος , Τάσος Τριανταφύλλου, Μαρτσέλο Γκούτμαν , Παναγιώτης Σπάρταλης και Γιώργος Τύρελης .
Με το ίδιο γκρουπ γυμνάσθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς  και οι Μιχάλης Φράγκος , Σταύρος  Πεταυράκης , Πανορμίτης Καρπαθάκης και Δημήτρης Τομάζος οι οποίοι από κάποιο σημείο και μετά αποχώρησαν, καθώς αγωνίζονται την Τετάρτη το μεσημέρι με την ομάδα των Νέων, κατά του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ιωνικού στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.
-Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, σύμφωνα με την άδεια που έχουν, θα επιστρέψουν την Τετάρτη και θα μπουν απευθείας σε διπλή προπόνηση, προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, οπότε και θα αντιμετωπίσουν στο Δημ. Στάδιο τον πολύ δυνατό και φέτος Παναιτωλικό.
Οι παίκτες αυτοί είναι οι Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, Απόστολος Σκόνδρας, Φώτης Γεωργίου, Σάββας Εξουζίδης, Πέτρος Καμινιώτης , Νίκος Πλάτανος, Στάθης Προβατίδης, Χάρης Ταμπάσης, Νίκος Χατζόπουλος, Τάσος Χριστοφιλέας και Ζόζεφ Αγκιρίμπα .
-Ο Μπαρτος Ταραχούλσκι πρέπει να σημειωθεί, πώς έχει μεταβεί οικογενειακώς στην Πολωνία και η άδεια του λήγει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης πάντως, πρέπει να σημειωθεί πώς με τους συνεργάτες του, έχουν εκπονήσει ένα ειδικό πρόγραμμα συντήρησης και διατήρησης του ρυθμού στην ομάδα, που προϋπήρχε πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων .
ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΜΕ ΡΕΓΙΕΣ 
 Στο μεταξύ όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε, ο Διαγόρας έπραξε τα δέοντα σε ότι αφορά την εθελουσία φυγή του από την ομάδα, κάτι που σημαίνει πειθαρχικό παράπτωμα. Για τον λόγο αυτό η Διοίκηση της ΠΑΕ, τον κάλεσε σε απολογία και μάλιστα με πρόσκληση που του κοινοποιήθηκε από δικαστικό επιμελητή. Με την πρόσκληση αυτή ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε ενώπιον της Διοίκησης της ΠΑΕ την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στην οποία όμως ο παίκτης δεν παρουσιάσθηκε να πει τους λόγους που τον ανάγκασαν σε φυγή, επιδεινώνοντας κι άλλο την θέση του.
Ο Διαγόρας -αν θέλει- όμως μπορεί να συνεχίσει την πειθαρχική του δίωξη, επικαλούμενος φυσικά ανάρμοστη συμπεριφορά, γιατί ο Ρέγιες έφυγε προπαραμονή αγώνα από την ομάδα, δεν ακολούθησε την αποστολή, ενώ έλειψε από δυο προπονήσεις αδικαιολόγητα .
Μέχρι την Τρίτη το βράδυ πάντως δεν είχε έρθει σε επαφή με την ΠΑΕ Διαγόρας, ούτε ο μάνατζερ του παίκτη, αλλά ούτε και ο ίδιος ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Διαγόρα, ο οποίος διατηρεί τον πρώτο λόγο σε όλα, ακόμα και στην περίπτωση που θα θελήσει να αλλάξει ομάδα, είτε να ζητήσει ακόμα και λύση συμβολαίου.

φωτο pitharoulis (Τηλ.210 5902262)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments