Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σκακιστικό Όμιλο Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ»

0
Dodekanisos

Ο Σκακιστικός Όμιλος του νησιού μας είναι έτοιμος να υποδεχθεί στις ακαδημίες του, τους μικρούς σκακιστές για τη νέα εκπαιδευτική και αγωνιστική χρονιά 2022-2023. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων (για παιδιά από 5 ετών και άνω), προχωρημένων, αγωνιστικά, διαδικτυακά και τμήματα ενηλίκων.

Τα οφέλη από το σκάκι (και ειδικά στα παιδιά) είναι πολλαπλά και αυτό έχει αποδειχθεί από πολλές έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς και βρίσκονται δημοσιευμένες στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό σε όλο και περισσότερες χώρες το σκάκι μπαίνει στο σχολικό πρόγραμμα και διδάσκεται στα σχολεία.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές στην έδρα του ομίλου Πίνδου 1 Ρόδος και στη Βιβλιοθήκη Κρεμαστής. Μετά από ζήτηση αρκετών φίλων του ομίλου, γίνονται προσπάθειες ώστε φέτος, μετά την πανδημία να επαναλειτουργήσουν τα τμήματα στην Ιαλυσό, στα Αφάντου και να δημιουργηθεί νέο τμήμα στον Αρχάγγελο.

Για εγγραφές-πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε καθημερινά στα τηλέφωνα 6937200109, 6974936019 και 6946110865 κ στο     

e-mail: cc.ippotis@gmail.com

Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.
Ελάτε να μάθουμε, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι. Το σκάκι είναι για όλους και κάνει καλό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments