Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ξεκίνησαν εντυπωσιακά Ρόδος και ΑΟ Πυλίου, ήττα για τον Ιάλυσο

Ξεκίνησαν εντυπωσιακά Ρόδος και ΑΟ Πυλίου, ήττα για τον Ιάλυσο

0
Dodekanisos

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Ρόδος. Οι “πράσινοι” μπήκαν με το  δεξί στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 4 – 1 εκτός έδρας τον ΑΟ Διαβολιτσίου. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο του Εθνικού Μελιγαλά και οι “πράσινοι” έπαιξαν καλύτερα από τον αντίπαλο τους. Ο Μπαρμπαρούσης άνοιξε το σκορ στο 25′ και στο 30′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0 – 2. Ο Σουλάϊ στο 47′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3 και στο 50′ ο Γκίνο πέτυχε το 0 – 4. Ο Ηλιόπουλος στο 53′ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Βασιλειάδης, Σταματελόπουλος, Βέλλης, Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Πιτσιλής, Θώδης, Μουλιάτος, Στραβάκος, Δημητρίου, Ηλιόπουλος.
ΡΟΔΟΣ: Μανουσάκης, Σουλάι, Κανταρτζής, Νικολόπουλος, Βογιατζής Β., Τρόκα, Γκίνο (86’ Ζόγας), Τσούτσης (90’ Βογιατζής Σ.), Τζουανάκης, Κάμπα (85’ Τσανάκου), Μπαρμπαρούσης (67’ Παντίδος).

Ήττα για τον Ιάλυσο
Αν και προηγήθηκε με τον Δελαπόρτα στο 34′, ο Ιάλυσος γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Αιολικό με 2 – 1. Οι Μυτιληνιοί ισοφάρισαν στο 53′ με τον Γιώργου να προσπαθεί να διώξει αλλά να στέλνει τελικά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1 – 1). Στο 60′ ο Αποστολόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Γεωργιάδης (62’ Πατσίλης), Καραγιώργης (46’ Τερζίου), Καρπαθάκης, Χατζησάββας, Ρούσσης, Εμπουμπά, Γιώργου, Δελαπόρτας, Γεωργιάδης Γ. του Ι. (71’ Ιντρίζι), Ρότσα (82’ Γεωργίου)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πιττάτζης, Κανελλόπουλος, Παστρικός (88’ Αννιτσάκης), Μωραΐτης, Σουβατζόγλου, Νάστος, Στεφάνοβιτς (65’ Μουκίδης), Αντώνιου, Μακρής (88’ Νικολάου), Σπόλιαριτς (65’ Αποστολόπουλος), Μπιέλομπρεκ (73’ Δερμιτζάκης)

Μεγάλη νίκη για τον ΑΟ Πυλίου
Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο ΑΟ Πυλίου ο οποίος έκανε “διπλό” στις καθυστερήσεις επί του Παναργειακού με 2 – 1. Οι Κώοι ήταν πίσω στο σκορ από το 38′ με τέρμα που σημείωσε ο Πλαστουργός στο 38′ (1 – 0). ΣΤο 52′ ο Γκίκας έκανε το 1 – 1 και στο 94′ ο Τουργαϊδης με κεφαλιά έκανε το 1 – 2.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Βλάχος,  Πατσιαβούρας, Φλώρος,  Cani,  Σακελλαρόπουλος, Βήτος, Πλαστουργός, Τσιώλης, Παϊδάκης, Καμπεράι, Αντωνόπουλος
Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ: Χάμος, Παπαγεωργίου (60’ λ.τ Μπριλάκης), Ντόκο, Παναγιωτόπουλος, Χατζηβασίλης, Μαυρόπουλος, Αποστολίδης (56’ Αλεξίου), Μπέρτος, Δρόσος (85’ Τουργαΐδης), Γκίκας, Νίκα (60’ Κότζα).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments