Αρχική Uncategorized Ξεκίνημα στις 30 Ιουλίου

Ξεκίνημα στις 30 Ιουλίου

0
rodos logo
Dodekanisos

Τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα της Ρόδου. Παράλληλα, απευθύνει και γενικό προσκλητήριο σε όλους τους παράγοντες και φίλους του συλλόγου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των “ελαφιών”:
“Γενικό προσκλητήριο σε όλους τους παράγοντες και φίλους της Ρόδου απευθύνει η διοίκηση της ομάδας για την μεγάλη πανστρατιά της ανόδου στη Football League.
Μετά την αναπροσαρμογή του συμβουλίου, την απόκτηση των Γραφείων και των εγκαταστάσεων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, η Ρόδος ξεκινά τη μεγάλη πορεία για το άλμα, με σύνθημα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να ενώσουν τις δυνάμεις για την επίτευξη του στόχου μας!

Την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ομάδας σύσκεψη της διοίκησης με παράγοντες και με τη συμμετοχή της Κακιάς Σκάλας για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Η Ρόδος θα ξεκινήσει την προετοιμασία της την 30η Ιουλίου. Στις 31 Ιουλίου θα γίνουν οι Ιατρικές εξετάσεις και την 1η Αυγούστου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν εργομετρικά στη Ρόδο με την ευθύνη εργαστηρίου εργομετρικών από την Αθήνα. Μέσα στον μήνα Αύγουστο η ομάδα μας θα δώσει δυό φιλικά με τοπικές ομάδες, πιθανώς με Ιάλυσο και Διαγόρα ενώ προγραμματίζεται φιλικός αγώνας με την Παρτιζάν στη Ρόδο, όπου διοικητικός παράγοντας είναι τώρα ο πρώην παίκτης της ομάδας Ζάρκο Λάζετιτς. Ακόμη στο πλαίσιο της προετοιμασίας φιλικός αγώνας θα γίνει και με ομάδα του Παναθηναϊκού”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments