Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Απόλλωνα

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Απόλλωνα

0
Dodekanisos

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς ξεκίνησε σήμερα ο Απόλλων Καλυθιών. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Με τις ευλογίες της εκκλησίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο γήπεδο του χωριού. Ο πάτερ Θεοδουλος μαζί με τον πάτερ Ευάρεστο τέλεσαν τον καθιερωμένο αγιασμό πριν την έναρξη της προετοιμασίας, δίνοντας τις καλύτερες ευχές στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στην διοίκηση του συλλόγου μας.
Το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και τα παιδιά των ακαδημιών, καθώς και φίλαθλοι της ομάδας. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Φλεβάρη Γιάννη, του προέδρου της κοινότητας κ. Αντωνά Παναγιώτη, του παλαιού παράγοντα κ.Κωβαίου Γιώργου, αλλά και του εκπροσώπου του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννη Παππά
Ο Απόλλων είναι και πάλι δυνατός και ενωμένος σ’ όλα τα επίπεδα. Με πρωτοβουλία του προέδρου των παλαιμάχων του Απόλλωνα κ. Πελλού Αυγέρου, παραβρέθηκαν οι παλιές δόξες της ομάδας μας, Ταχραμάνης Νίκος, Σαββούλης Σάββας, Τσίκκης Μανώλης, Δημητράς Δημήτρης, Γαλατάς Χρήστος και Αντώνης Κώστας δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη τους στον αγαπημένο τους Απόλλωνα.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το κ. Μιχάλη Κρίγκο για την δωρεά 20 μπάλων, το περίπτερο “ALILIS” για την προσφορά των νερών στην προετοιμασία και το ζαχαροπλαστείο «ΔΕΣΠΩ» για την εύγευστη πίτα που ετοίμασε.
Η νέα χρονιά ξεκίνησε. Με νέους στόχους, με την ίδια φιλοσοφία και τον Απόλλωνα ενωμένο! Καλή αρχή σ’ όλους με υγεία!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments