Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ξεκινάει τις δραστηριότητες του το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Ξεκινάει τις δραστηριότητες του το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

0
Dodekanisos

Το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Ρόδο μπαίνοντας φέτος στον 6ο χρόνο λειτουργίας του, ξεκινάει τις αγωνιστικές του δραστηριότητες την ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις εγκαταστάσεις του Ευκλή Σορωνής, συνεργαζόμενης ακαδημίας του ΠΑΟΚ στη Ρόδο!
Το προσεχές Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου στο τουρνουά “Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου” που διοργανώνει ο ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ, θα γίνει η προεπιλογή των παιδιών του 2010, με την παρουσία του επικεφαλής του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.Αβραμίδη και του υπευθύνου του τμήματος ανάλυσης κ.Βλάχου!
Την επόμενη μέρα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ,στην πρώτη προπόνηση με την παρουσία των υπευθύνων του ΠΑΟΚ θα γίνει η οριστική επιλογή των παιδιών του 2007, του 2008, του 2009 και του 2010 που θα στελεχώσουν τα τμήματα του προπονητικού κέντρου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020!
Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι συμμετοχή των παιδιών στο προπονητικό κέντρο δεν έχει καμία απολύτως δέσμευση τόσο για τα ίδια τα παιδιά όσο και για τις ομάδες που ανήκουν,απλά τα παιδιά που επιλέγονται ,παρακολουθούνται από τους υπευθύνους του ΠΑΟΚ, συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προπονούνται κάθε Δευτέρα με την επίβλεψη των προπονητών του ΠΑΟΚ στη Ρόδο!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments