Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ξεκινάει ο σχεδιασμός του 5ου Εργασιακού τουρνουά μπάσκετ

Ξεκινάει ο σχεδιασμός του 5ου Εργασιακού τουρνουά μπάσκετ

0
Dodekanisos

Στα πλαίσια σχεδιασμού της νέας χρονιάς, ξεκινάει και ο προγραμματισμός του 5ου χειμερινού εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ από το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».
Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας, η πρώτη συνάντηση της διοργανώτριας αρχής με τους εκπροσώπους των ομάδων για την διεξαγωγή του τουρνουά.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων, ο διαχωρισμός των ομίλων, ο τρόπος διεξαγωγής, η ημερομηνία έναρξης του τουρνουά ενώ ευπρόσδεκτες θα είναι και νέες ιδέες-προτάσεις από όσους παρευρεθούν.

Καθώς για δεύτερη χρονιά φέτος, δίνεται η ευκαιρία σε επιχειρηματίες του νησιού να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσω του τουρνουά (μετονομασία του πρωταθλήματος με χρήση του τίτλου της επιχείρησης),όσοι επιθυμούν μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 14/8/19 αποστέλλοντας σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rpathlisis.gr

Η Διοίκηση του σωματείου καλεί επίσης όσα site ενδιαφέρονται για την κάλυψη των αγώνων του «εργασιακού» να αποστείλουν τις προτάσεις τους στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση έως τις 14 Αυγούστου.

Η μεγάλη συμμετοχή των ομάδων τις προηγούμενες χρονιές μας δίνει ώθηση για τη διεξαγωγή μιας ακόμη καλύτερης διοργάνωσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments