Αρχική Αθλητικά νέα Ξεκινά το τουρνουά Beach Volley της ΤΕ Δωδεκανήσου

Ξεκινά το τουρνουά Beach Volley της ΤΕ Δωδεκανήσου

0
Dodekanisos

Όλα έτοιμα για την έναρξη του τελευταίου τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου για το φετινό καλοκαίρι. Σήμερα, Σάββατο (4/9), στις 17:00 θα ξεκινήσει το τουρνουά για μικτές ομάδες (άνδρας & γυναίκα) στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα. Δεκατέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στην οκτάδα για να βρεθούν την Κυριακή (5/9) στην παραλία «Ζέφυρο» όπου από τη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση της διοργάνωσης.

Στο νέο γήπεδο μπιτς βόλεϊ που έστησαν οι διοργανωτές στην όμορφη παραλία της πόλης της Ρόδου θα βγει και το ‘ζευγάρι’ που θα κερδίσει το τουρνουά.

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ για μικτές ομάδες (άνδρας / γυναίκα) διοργανώνεται με επιτυχία κάθε χρόνο στη Ρόδο κα φέτος θα είναι το 4ο στη σειρά τουρνουά του Πανδωδεκανησιακού Σιρκουί.

Συνδιοργανωτής και πάντα αρωγός στις διοργανώσεις βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ είναι ο ΔΟΠΑΡ ενώ το τουρνουά έχει την στήριξη των επιχειρήσεων, BARDOS WOOD Ξυλουργικές Εργασίες, Εργαστήριο Ξυλουργικών Εφαρμογών Γιώργος Γκιζέττης, μεταφορική Speedline, Ηλεκτροδομή ΑΕ, Ξυλεία Παπακαλοδούκας, Ξυλοσοφία Στάθης Μαθιουδάκης, Hotel and Wine bar 10 GR, Blue Star Ferries, ZTech Solutions και κάβα Κυριακούλης.

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά είναι:

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου (ΔΑΚ Καλλιπάτειρα)

16:00 Έλεγχος ομάδων και Τεχνική Σύσκεψη

17:00 έναρξη αγώνων

Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου (παραλία «Ζέφυρος»)

13:00 Προημιτελική φάση

 

16:00 Ημιτελικοί

17:30 Μικρός Τελικός

….. Τελικός

….. Απονομές μεταλλίων

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments