Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ξεχωριστή εκδήλωση από το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρας

Ξεχωριστή εκδήλωση από το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρας

0
Dodekanisos

Μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρας σήμερα το πρωί αρχικά στην «τέντα» και στη συνέχεια, στη λέσχη του συλλόγου. Με αφορμή την αυριανή παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία η ομάδα μας υποδέχθηκε σήμερα, τα παιδιά του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου, τον διευθυντή τους κ. Βασίλη Χριστινάκη και τους καθηγητές του σχολείου. Από τον Γ.Σ. Διαγόρας, ο Λευτέρης Καρπαθάκης παρέδωσε στο σχολείο μία συλλεκτική εμφάνιση του συλλόγου και ένα βιβλίο με την ιστορία του. Επίσης, ο σύλλογος μας παρέδωσε αθλητικό υλικό και διάφορες μπάλες στα παιδιά, τα οποία ήταν χαρούμενα και απόλαυσαν την παρουσία τους στην «τέντα».

Στη συνέχεια τα παιδιά επισκέφτηκαν τη λέσχη του συλλόγου, όπου ξεναγήθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου Αθανάσιο Σταμούλη και τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Ευθυμίου, που τους μίλησαν για την ιστορία του συλλόγου, που μετράει 117 χρόνια ζωής. Όλα τα παιδιά έφυγαν χαρούμενα, ευχαριστήθηκαν την επίσκεψη τους στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Διαγόρας και γέμισαν με χαμόγελα, αγάπη και ελπίδα το γήπεδο μας.

*Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά το Pane Di Capo και τον ιδιοκτήτη του κ. Γιώργο Ποντικάκη για την προσφορά στη σημερινή εκδήλωση της ομάδας μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments