Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Χαρισματικός ο Κουγιός!»

«Χαρισματικός ο Κουγιός!»

0
kougios osfp
Dodekanisos

O Άγγελος Βεϊζι, εκπρόσωπος του νεαρού Σταύρου Κουγιού, μίλησε στο Gazzetta για την συμφωνία και τις ικανότητες του νεαρού άσου αλλά και τις επενδύσεις του Ολυμπιακού.

Αναφερόμενος στην μετακίνηση του Κουγιού στον Ολυμπιακό, στην χρονική διάρκεια της συνεργασίας αλλά και στο κατά πόσον θα φέρει και άλλους πιτσιρικάδες στον σύλλογο ο ατζέντης του 16χρονου μέσου τόνισε στο Gazzetta.gr:

«Ο Κουγιός είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής. Στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν ως επιτελικοί μέσοι, με επιτυχία. Ο Σταύρος είναι ένας από αυτούς και θεωρώ πως αν δουλευτεί όπως πρέπει -κάτι για το οποίο δεν έχω καμία αμφιβολία- σίγουρα το μέλλον του ανήκει.

Παράλληλα, είναι ένας παίκτης, που έχει διακριθεί, καθώς χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δύο του πόδια, έχει καλά ‘στημένα’ και μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί αλλά και ως αριστερό χαφ. Από την μεριά μου ευχαριστώ θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ευχαριστώ και προσωπικά τον κ. Αμανατίδη για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα, καθώς δείχνουν εμπράκτως πώς επενδύουν στα νέα παιδιά, κάνοντας πράξη τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μαρινάκη, ο οποίος δίνει μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι των ακαδημιών.

Όσον αφορά την χρονική περίοδο της συνεργασίας του Κουγιού με τον Ολυμπιακό, είναι θέμα της ΠΑΕ εάν επιθυμεί να το κάνει γνωστό. Όσο για το κατά πόσον θα ακολουθήσουν και άλλα δικά μου παιδιά τον δρόμο του Κουγιού, αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Τον Ολυμπιακό ενδιαφέρει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, οπότε θα ήταν ευχής έργον εάν κάποιο από τα παιδιά που συνεργάζομαι, ανήκουν στην κατηγορία αυτή».

πηγή:http://www.football-academies.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments