Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χάνει τρεις αγώνες

Χάνει τρεις αγώνες

2
4
Dodekanisos
Τρεις αγώνες στα χαρτιά, χάνει τελικά ο Ιάλυσος, μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, να μειώσει κατά το ήμισυ της ποινής αποβολής του από το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Ιαλυσού χάνει τα παιχνίδια πρωταθλήματος με τον ΑΣ Χάλκης και τον Διαγόρα Βατίου με 3 – 0, όπως και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη Αρχαγγέλου. Οι τρεις αυτές αναμετρήσεις είναι μέσα στις 15 ημέρες αποβολής του από το πρωτάθλημα όπως αποφάνθηκε η δευτεροβάθμια. Οι …άτυχες ομάδες είναι ο Ευαγόρας και ο Απόλλων Καλυθιών, καθώς τα δικά τους παιχνίδια θα επαναοριστούν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TH
TH
12 years ago

RE PAIDIA DEN XANEI TREIS AGVNES XANEI MONO XALKI KAI BATI KAI THA XANA ORISTOYN TA PAIXNIDIA ME ARI STO KIPELO EYAGORA KAI APOLLON .H APOFASI ANAFEREI OTI TIMOREITAI DEKAPENTE MERES APO TO PROTATHLIMA TIS A KATHGORIAS !!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ NEWS12
Όχι αγαπητέ φίλε κάνεις λάθος. Η απόφαση αφορά δεκαπέντε ημέρες από κάθε επίσημη δραστηριότητα. Αν ήταν έτσι όπως το λες θα είχε δώσει κανονικά το παιχνίδι με τον Άρη για το κύπελλο. Τα μόνα παιχνίδια που θα οριστούν εκ νέου είναι αυτά με τον Ευαγόρα και τον Απόλλωνα Καλυθιών.

TH
TH
12 years ago

[quote name=”TH”]RE PAIDIA DEN XANEI TREIS AGVNES XANEI MONO XALKI KAI BATI KAI THA XANA ORISTOYN TA PAIXNIDIA ME ARI STO KIPELO EYAGORA KAI APOLLON .H APOFASI ANAFEREI OTI TIMOREITAI DEKAPENTE MERES APO TO PROTATHLIMA TIS A KATHGORIAS !!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ NEWS12
Όχι αγαπητέ φίλε κάνεις λάθος. Η απόφαση αφορά δεκαπέντε ημέρες από κάθε επίσημη δραστηριότητα. Αν ήταν έτσι όπως το λες θα είχε δώσει κανονικά το παιχνίδι με τον Άρη για το κύπελλο. Τα μόνα παιχνίδια που θα οριστούν εκ νέου είναι αυτά με τον Ευαγόρα και τον Απόλλωνα Καλυθιών.[/quote]

den eixe oristei to paixnidi me ton ari giati i pitharxikei edo tous eixe timorisei gia apoklismo apo kathe episimi drastiriotita stin apofasi meta tin efesi opos dimosieuetai anaferei apoklismo me 15 meres apo to protathlima tis A katigorias