Αρχική Εφηβικό Ξανά στην κορυφή ο Ευκλής

Ξανά στην κορυφή ο Ευκλής

0
Dodekanisos

Ξανά μόνος στην 1η θέση του Εφηβικού πρωταθλήματος πέρασε ο Ευκλής. Η ομάδα της Σορωνής και επίσημα κέρδισε την ένσταση που υπέβαλλε για αντικανονική συμμετοχή παίκτη του Ιάλυσου στο μεταξύ τους παιχνίδι και έτσι κερδίζει τον αγώνα στα χαρτιά με 3 – 0 ενώ από τη βαθμολογία της ομάδας του Ιάλυσου αφαιρούνται και τρις βαθμοί. Αναλυτικά, η σχετική απόφαση της Πειθαρχικής, αναφέρει:


“ΕΝΣΤΑΣΗ «ΕΥΚΛΗ ΣΟΡ.» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ»
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-16 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα κάνει δεκτή την ένσταση του «ΕΥΚΛΗ ΣΟΡ.», για ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Σωματείου «ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ», Α. ΚΙΟΥΖΕΛΛΕΡ Α.Δ. 1455167.
Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου «ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡ.» με τέρματα τρία (3) έναντι μηδενός (0) του σωματείου «ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ».
Επίσης επιβάλλει στο σωματείο «ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ» ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το Σωματείο «ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ» Κ-16 και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ. (Άρθρο 23’ παρ. 9’ του ΚΑΠ)
Η Πειθαρχική Επιτροπή διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου πενήντα (50) ευρώ στην ομάδα «ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡ.» (Άρθρο 14’ παρ. ε’ της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου 2018-2019)”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments