Αρχική Αθλητικά νέα Wimbledon: Εγκατέλειψε η Raducanu, στους «8» η Barty

Wimbledon: Εγκατέλειψε η Raducanu, στους «8» η Barty

0
Η Emma Raducanu δέχεται ιατρική βοήθεια. Πηγή: sky.com
Dodekanisos

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκε το Wimbledon στις γυναίκες. Συγκεκριμένα η 18χρονη Βρετανίδα Emma Raducanu εγκατέλειψε την αναμέτρηση με την Ajla Tomljanovic και η τελευταία προκρίθηκε στα προημιτελικά. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η Νο1 τενίστρια του κόσμου. Ο λόγος για την Ashleigh Barty που απέκλεισε την Barbora Krejčíková.

Εγκατέλειψε η Raducanu

Την ώρα που η Ajla Tomljanovic είχε αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης με 6-4, 3-0, η Emma Raducanu πήρε ιατρικό τάιμ άουτ. Ουσιαστικά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Η νεαρή Βρετανίδα αποχώρησε από το γήπεδο, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Ανακοίνωσε από τα αποδυτήρια την εγκατάλειψή της.

Η Tomljanovic (Νο.78 του ταμπλό) προκρίθηκε μ’ αυτόν τον τρόπο στον πρώτο της προημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση. Εκεί θα αναμετρηθεί αύριο την Ashleigh Barty. 

Ηχηρό μήνυμα τίτλου από την Barty

Όσον αφορά την άλλη αναμέτρηση, ηχηρό μήνυμα τίτλου έστειλε η Ashleigh Barty (Νο.1 του ταμπλό). Η Αυστραλή τενίστρια χρειάστηκε μία ώρα και 37 λεπτά για να νικήσει 7-5, 6-3 την Barbora Krejčíková (No.17 του ταμπλό). Πρόκειται για την πρώτη ήττα της Τσέχας, ύστερα από σχεδόν δύο μήνες. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments