Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Βυθίζεται» ο Εθνικός

«Βυθίζεται» ο Εθνικός

0
kleanthis ethnikos
Dodekanisos

Οδυνηρή ήττα γνώρισε σήμερα μέσα στο Παραδείσι ο Εθνικός! Η ομάδα της Αρχίπολης έχασε από τον Κλεάνθη με το «βαρύ» 5 – 1 και πλέον βρίσκεται σε δυσχερή θέση σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά από εκεί και πέρα και μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία τέρματα και έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν το «τρίποντο».
Τα γκολ
Στο 214’ ο Νικολός εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαδημήτρης «έστρωσε» τη μπάλα με το τακουνάκι στον Καρίκη και αυτός με σουτ από κοντινή απόσταση έκανε το 1 – 0.
Στο 32’ ο Ατσίδης με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 2 – 0.
Στο 35’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Π. Σπάρταλη, ο Παπαδημήτρης με κεφαλιά πέτυχε το 3 – 0.
Ο Εθνικός μείωσε σε 3 – 1 με σουτ του Παπανθύμου μέσα από την περιοχή στο 45’ όμως στο 56’ ο Σιέχ έκανε τη σέντρα, ο Σπάρταλης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο επερχόμενος Ατσίδης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1.
Στο 89’ ο Π. Σπάρταλης με ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς και «βοηθοί» του ήταν οι Δημήτρης Πλακογιάννης και Νίκος Κοσκινάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ζώης, Νικολός (81’ Ατσικνούας), Καρίκης, Παπαδημήτρης, Πολυμένωφ (75’ Φουσατζιάν), Π. Σπάρταλης, Μ. Σπάρταλης (60’ Μεμοντσέλα), Κρομμύδας, Σιέχ, Γεωργίου, Ατσίδης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Ο. Μπεγκάσι, Ηλ. Μπαϊρακτάρης, Τσοπανάκης, Μπάρτζος (90’ Καραμολέγκος), Σ. Τσακίρης (60’ Γιαννακόπουλος), Μ. Μπαϊρακτάρης, Παπανθύμου, Διακίδης (18’ λ.τ. Γιαννίκος), Κουτσουμπάρης, Κουκουτσέλας, Ε. Μπεγκάσι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments