Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Βύθισε…τον «πνιγμένο»!

Βύθισε…τον «πνιγμένο»!

0
nireas
Dodekanisos

Σημαντικό «διπλό» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β’ κατηγορία πέτυχε ο Νηρέας στην Αρχίπολη. Οι Κρεμαστενοί επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Εθνικού που ήλπιζε με αυτό το ματς να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του πίνακα κάτι που τελικά δεν κατάφερε. Οι Αρχιπολενοί μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ στο 10’ με σουτ του Καραγιάννη μέσα από την περιοχή (1-0), αλλά η πίεση του δεν είχε συνέχεια αφού ο Νηρέας ισορρόπησε στην πορεία. Μάλιστα οι παίκτες του Νώντα Αξιώτη κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’) με εκτέλεση φάουλ του Παπανικο0λάου και κεφαλιά του υψηλόσωμου Καβάζη (1-1).
Στην επανάληψη και πάλι ο Εθνικός προσπάθησε να αι9φνιδιάσει αλλά παρά την αρχική πίεση έδειξε να «ξεφουσκώνει». Ο Νηρέας στο 76’ πήρε το προβάδισμα με ατομική του Σταυλά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το «τρίποντο». Ο Παπαγεωργίου με ένα σουτ έξω από την περιοχή στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 1-4 δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου σε ένα ούτως η άλλως σπουδαίο «διπλό» για την ομάδα του. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Αντωνάς, Βασιλείου και Σαρρής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ: Στελλάς, Κώτσος, Γκαρής, Τσακίρης Γ., Ορφανός (70’ Τζαβάρας), Τσακίρης Σ., Κατταβενός (57’ Αφαντενός), Κυριαζάκος, Μπαδιεριτάκης (86’ Μακρής), Καραγιάννης, Βιτσέντζος
ΝΗΡΕΑΣ: Μάτσης (22’ λ.τ. Αξιώτης Μ), Ζούρδης, Κοκκάρης (61’ Παπαγεωργίου), Καρίνος, Καβάζης, Χριστοδούλου, Παπανικολάου, Σινάνι, Μοσκιού, Ραφτόπουλος, Σταυλάς (79’ Παπαγρηγορίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments