Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βρήκε τα …πατήματα του, «διπλό» στις Καλυθιές!

Βρήκε τα …πατήματα του, «διπλό» στις Καλυθιές!

0
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη από κάθε άποψη πέτυχε ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος απέδειξε ότι έχει βρει για τα καλά τα πατήματα του. Η ομάδα του Κώστα Πάττα έκανε «διπλό» μέσα στις Καλυθιές κερδίζοντας τον τοπικό Απόλλωνα με 2 – 1 και παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο άνοιξαν το σκορ με τον Μάριο Πλακίδα στο 40’ (1 – 0). Στην επανάληψη όμως το σκηνικό διαφοροποιήθηκε με τους Μαριτσενούς να ανεβάζουν στροφές και να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό. Στο 49’ έφθασαν στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γεωργαλλή (1 – 1) και στο 61’ έφθασαν στην ανατροπή με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Αξιώτη (1 – 2). Το 1 – 3 διαμόρφωσε ο Γεωργαλλής μετά από αντεπίθεση στις καθυστερήσεις και το τελικό 1 – 5 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 96′. Στο 85′ αποβλήθηκε ο Φυλακούρης ο οποίος χτύπησε τον Μπαούρη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Κόττορος, Ναζιρόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.: Ροδίτης, Διακουράκης (84′ Καστρινάκης), Στελλάς, Ο. Πέπα, Χοχλαστός (76’Γκ. Πέπα), Σαββούλης, Ιντρίζι, Θεοχαρόπουλος, Πλακίδας, Μαγιόγλου (62′ Τομόρι), Αρέτογλου (81′ Φυλακούρης)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουφάλης (51′ λ.τ. Παπαμιχαήλ), Βασιλώττος, Μπαούρης, Παπαδημήτρης, Κρητικός, Φελεσάκης, Αξιώτης, Επιφάνης (83′ Ανδρεόπουλος), Λερογιάννης (69′ Κούρος), Παφιάκης (80′ Λολάκης), Γεωργαλλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments