Αρχική Επικαιρότητα Βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος αγνοούμενος στην Εύβοια

Βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος αγνοούμενος στην Εύβοια

0
tvstar.gr
Dodekanisos

Η πρώτη απώλεια από την κακοκαιρία «Μπάλλος» δυστυχώς σημειώθηκε στην Εύβοια. Ένας 69χρονος που είχε δηλωθεί αγνοούμενος από χθες, τελικά βρέθηκε πριν από λίγη ώρα νεκρός. 

Όπως μετέδωσε το «news247.gr», ο 69χρονος κτηνοτρόφος στο επάγγελμα βρέθηκε νεκρός στην κοίτη του ρέματος όπου τον αναζητούσαν.

Νωρίτερα είχαν βρεθεί συντρίμμια του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα, είχαν εντοπιστεί η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια. Ο 69χρονος φαίνεται πως χάθηκε με το όχημά του, όταν πήγε να φροντίσει τα ζώα του, στη διάρκεια της καταιγίδας.

Στην περιοχή είχε υπερχειλίσει ένας χείμαρρος. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, παρόλο που δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες είχαν εκφραστεί φόβοι ότι πιθανώς ο ηλικιωμένος είχε επιχειρήσει να διασχίσει μια «ιρλανδική» διάβαση και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές ιστοσελίδες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας είχε επικοινωνήσει με την πυροσβεστική το απόγευμα της Πέμπτης ζητώντας βοήθεια. «Κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά» είχε αναφέρει, όταν έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments