Αρχική Videos Βρετανός παίρνει αποζημίωση για παρενέργειες του εμβολίου

Βρετανός παίρνει αποζημίωση για παρενέργειες του εμβολίου

0

Αποζημίωση 120 χιλιάδων λιρών εγκρίθηκε να πάρει ένας Βρετανός ο οποίος έμεινε παράλυτος μετά από τον εμβολιασμό του για τον κορωνοϊό. Ο Anthony Schingler που δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, προσβλήθηκε από το σύνδρομο Guillain-Barré (GBS) και πέρασε 420 ημέρες στο νοσοκομείο αφού έκανε το εμβόλιο.

Η σχετική αίτηση για αποζημίωση έγινε περίπου ένα χρόνο πριν και εγκρίθηκε τώρα. Πλέον η ζωή του έχει αλλάξει άρδην μιας και πρέπει να χρησιμοποιεί καροτσάκι για να μετακινείται. Σημειώνεται ότι 499 περιπτώσεις GBS που σχετίζονται με το εμβόλιο AstraZeneca αναφέρθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021, συμπεριλαμβανομένων 5 θανατηφόρων, αλλά η Εθνική Υπηρεσία Υγείας επιμένει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αναρρώνουν από την κατάσταση παράλυσης εντός ενός έτους.

Το σύνδρομο Guillain-Barré (GBS), είναι μια σοβαρή πάθηση που επηρεάζει τα νεύρα. Η πάθηση δείχνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος καταστρέφει τα νευρικά κύτταρα, οδηγώντας σε μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments