Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Βρείτε επιτέλους λύση στο θέμα της μετακίνησης”

“Βρείτε επιτέλους λύση στο θέμα της μετακίνησης”

0
Dodekanisos

“Βρείτε επιτέλους λύση στο θέμα της μετακίνησης”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωση του ο αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Διαγόρα Γιάννης Ευθυμίου. Αναλυτικά: “Είναι πολύ λυπηρό αλλά σε βάθος χρόνου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός νησιωτικών περιοχών στις εθνικές κατηγορίες θα αφανιστεί γιατί απλά κάποιοι δεν πήραν την σοβαρότητα της κατάστασης στα σοβαρά . Το θεωρείται τυχαίο πως σχεδόν όλες οι ομάδες που αγωνιζόταν στην Γ´και Β ´εθνική δεν κατάφεραν να κρατήσουν την κατηγορία ; Σας απαντώ με πλήρη ειλικρίνεια, καθόλου.

Πιο συγκεκριμένα ο Διαγόρας τον οποίο αντιπροσωπεύω στα διοικητικά την περίοδο 2021-2022 αγωνιζόταν στον όμιλο Πελοποννήσου αυτό σημαίνει πως η μετακίνηση γινόταν αεροπορικώς και στην συνέχεια οδικώς 4-5 ώρες σε διάφορα χωριά της Πελοποννήσου και ταυτόχρονος διαμονή σε ξενοδοχείο παρόλα αυτά καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία και να προσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά στην Β ενική κατηγορία. Την περίοδο 2022-2023 αγωνιζόμασταν στον όμιλο της Αθήνας που βέβαια αυτό δεν σήμαινε κάποια διαφορά με την προηγούμενη χρόνια αφού δεν γλιτώσαμε τα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή που για όποιον γνωρίζει μπορεί να καταλάβει ποσό κοστίζουν .
Η αδικία κύριοι είναι τεράστια με σχέση τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας το κόστος είναι τεράστιο , μέχρι ποτέ θα υπάρχουν “ Άγιοι Βασίληδες” στα σωματεία ; Κάποια στιγμή είναι θέμα χρόνου οτι θα σταματήσουν να υπάρχουν πια αν οι αρμόδιοι δεν πάρουν δραστικές αποφάσεις. Βρείτε επιτέλους λύση στο διαχρονικό πρόβλημα που λέγεται μετακίνηση ερασιτεχνικών σωματείων στα νησιά”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments