Αρχική Προγνωστικά Βραδιά …αστέρων Νο 2!

Βραδιά …αστέρων Νο 2!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Μέσα από τα προγνωστικά και τις καθημερινές μας επιλογές, κάνουμε πράξη αυτό που συχνά πυκνά ρωτάτε, «τι βλέπει ο πράκτορας;».
Στόχος μας είναι:
-Η επίτευξη κέρδους
-Η μείωση στο ελάχιστο των απωλειών των πονταρισμάτων μας
-Η βελτίωση σε ότι αφορά τον τρόπο προσέγγισης των στοιχηματικών γεγονότων
Θα έχουμε διαρκή ενημέρωση, στατιστικά και φυσικά, λεπτομερή μελέτη!
Οδηγοί μας, η έμπνευση και σαφώς η τύχη!

Με 14/33 και ποσοστό επιτυχίας να κυμαίνεται στο 42% στις προβλέψεις μας (με ποσοστά από 1,75 – …..6,00 !!!) συνεχίζουμε για να ανεβάσουμε και άλλο το ποσοστό των επιτυχιών μας. Ας δούμε τις σημερινές μας επιλογές:

ΑΓΙΑΞ – ΠΑΡΙ κωδ.171
Δεν κέρδισες στην Ρεν, δεν κέρδισες στην Ρεμς, δεν κέρδισες στην ανύπαρκτη Εβιάν και τώρα θες αποτέλεσμα σε ένα τέτοιο κομβικό ματς πρεμιέρας και μάλιστα μέσα στο Amsterdam Arena; Τώρα θα μου πείτε άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ και άλλο τα εθνικά πρωταθλήματα. Το είδαμε άλλωστε χθες με την παραπαίουσα Μονακό να ανασταίνεται
μέσα από τον θεσμό αυτό. Όμως κάθε ματς έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Μπορεί ο Αίαντας της Ευρώπης να μην θυμίζει το φόβητρο του παρελθόντος Αλλά για σένα Παρί δεν παίζουν οι φανέλες. Προσεγγίζοντας το ματς καθαρά στοιχηματικά μεγάλη αξία βρίσκουμε στο (1Χ-Δ.Ε)1,96 και ας το χάσουμε!! Προσοχή ενδέχεται να ανέβει το ποσοστό κατά την διάρκεια της ημέρας εάν «φορτωθεί» το 2πλο της Παρί.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΧΤΑΡ κωδ.172
Όποιος είδε το ματς με την Νάπολι στα προκριματικά κατάλαβε τη θέληση της Μπιλμπάο για να προχωρήσει και τι εστί …San Mames (γήπεδο της). Ντεμπούτο και για τον …δικό μας Τάσο Σιδηρόπουλο που σφυρίζει το ματς, παρεμπιπτόντως του ευχόμαστε από καρδιάς να έχει μια άριστη διαιτησία. Με δίψα για Ευρωπαϊκή καταξίωση, διάκριση και προβολή υποδέχεται τη μόνιμη εκπρόσωπο της Ουκρανίας τα τελευταία χρόνια στον θεσμό που με το καλημέρα μπαίνει στα δύσκολα. Άποψη μας εάν το ματς ‘ανοίξει’ από νωρίς θα έχουμε ένα εύκολο (over)1,75. Aν πάλι ‘δεν της βγει’ το ματσάκι θα κινηθούμε στην ασφαλή επιλογή του ακλόνητου άσσου. (1)1,85.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ κωδ.180
Ποιά Φούλαμ; Με σιγουριά λες πως συνεχίζει την περσινή της πορεία, υποβιβασμός με κάκιστες εμφανίσεις. Φέτος με 3 ματς εκτός έχει 3 ήττες με 2-10 τέρματα. Απέναντι στη φετινή Νότιγχαμ με υψηλούς στόχους να έχει βάλει από νωρίς τις βάσεις για την επίτευξη αυτών, σαφέστατα δεν έχει καμιά τύχη. Μόνο λόγω αστάθμητων παραγόντων αποφεύγεται αυτό το (1/1)2,50.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΜΠΑ΄Ι΄Α κωδ.188
Η γλώσσα των αριθμών ,η ανάγκη για βαθμούς και η φόρμα στα τελευταία 6 ματς μας οδήγησαν στο (2-3goal)1,70.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments