Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Βραχυκύκλωμα!

Βραχυκύκλωμα!

0
rodos oloi
Dodekanisos

Βραχυκύκλωσε η Ρόδος! Απέναντι στον Ηλυσιακό έκανε μια μέτρια εμφάνιση με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 2 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο. Οι «πράσινοι» έχασαν από μια ομάδα που δεν εντυπωσίασε αλλά ήταν αγωνιστικά πειθαρχημένη και έκλεισε σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία της. Τα «ελάφια» είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης όμως τους έλλειπε η φαντασία και το πάθος, στοιχεία που σε αυτού του τύπου τα παιχνίδια, ασφαλώς και κρίνονται απαραίτητα. Η ομάδα της Ρόδου, είχε διαστήματα που ήθελε αλλά δεν μπορούσε, είτε προσπαθούσε με πολύ λάθος να φθάσει κοντά στα αντίπαλα καρέ. Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν μπόρεσε να κάνει κλασικές ευκαιρίες (πλην μιας περίπτωσης) και αρκέστηκε σε ορισμένες μικροφάσεις και αυτές προς το τέλος της αναμέτρησης.

Με τη νίκη του αυτή, ο Ηλυσιακός πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» και μια πολύ μεγάλη βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα

Προσπάθεια με τον Ιωάννου στο 3′ μέσα στην περιοχή ο οποίος ελίχθηκε στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Πάππος που ήταν σωστά τοποθετημένος.

Στο 5′ ο Πουλάκης έκανε την πάσα στον Ιωάννου μέσα στην περιοχή και αυτός με διαγώνιο πλασέ έκανε το 0 – 1.

Στο 11′ ο Φλέγκας έκανε μια ωραία πάσα στον Ιωάννου ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε αλλά ο Πάππος απόκρουσε με τα πόδια.

Στο 68′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφθασε στο πίσω δοκάρι όπου ο Τζιμογιάννης επιχείρησε να τη στείλει στα δίχτυα αλλά αυτή πήρε ύψος και κατέληξε άουτ. Αυτή ήταν η πρώτη σημαντική ευκαιρία της Ρόδου στο παιχνίδι.

Ο Στεφανίδης στο 91’ έστρωσε τη μπάλα στον Αμανατίδη σε θέση αριστερά μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Ηλυσιακού.

Στο 93′ ο Ηλυσιακός “καθαρίζει” το παιχνίδι. Μετά από αντεπίθεση, ο Ιωάννου μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, πάσαρε ωραία στον Ξαγοράρη και αυτός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Τζιμογιάννης, Καμπούρης, Ιμεραλιλάι, Κωνσταντίνου, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Τορεζάν (63’ Ολβέϊρα), Στεφανίδης, Μοσχάκης, Πιτταράς (74’ Αμανατίδης)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:  Σηφάκης, Μέξης, Ρόγιας, Πιπίνης, Ντούμπερτ, Αμανατίδης, Πουλάκης (33’ Ξαγοράρης), Φλέγκας,  Ιωάννου, Μάλτσης, Θαναηλάκης(55’ Σαμιώτης, 63’ λ.τ. Τσινιάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments