Αρχική Videos Βουλευτής καλεί πολίτες να ξεσηκωθούν ενάντια στα μέτρα περιορισμού

Βουλευτής καλεί πολίτες να ξεσηκωθούν ενάντια στα μέτρα περιορισμού

0
Dodekanisos

Ο βουλευτής της πολιτείας Queensland στην Αυστραλία, George Christensen μέσα από ομιλία του απευθύνει ευθεία έκκληση στους πολίτες να ξεσηκωθούν ενάντια στα μέτρα περιορισμού κατά του κορονοϊού και τις επιβολές των εμβολίων. Μάλιστα συγκρίνει τις κυβερνήσεις που τα εφαρμόζουν με ολοκληρωτικά καθεστώτα υπεύθυνα για «φρικαλεότητες».

Ειδικότερα, ο Christensen, μιλώντας ενώπιον του κοινοβουλίου, υπογράμμισε ότι οι πρωθυπουργοί της Αυστραλίας ήταν «μεθυσμένοι από την εξουσία» και «προσπαθούσαν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλον».

«Ο φόβος είναι η δικαιολογία της επιλογής για εξαναγκασμό και έλεγχο των μη εμβολιασμένων που δαιμονοποιούνται όλο και περισσότερο, εξοστρακίζονται και εκριζώνονται κοινωνικά», είπε ο Christensen, που μεταξύ άλλων δήλωσε: «Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα που ευθύνονται για τις πιο αποτρόπαιες φρικαλεότητες του 20ου αιώνα –σκεφτείτε τον Στάλιν, τον Μάο, τον Χίτλερ, τον Πολ Ποτ– δεν έφτασαν ποτέ εκεί που έχουν φτάσει όλοι αυτοί μέσα σε μια νύχτα. Χρησιμοποίησαν τον φόβο για να ελέγξουν. Στην αρχή απέκλεισαν τους «βρώμικους» ανθρώπους. Δικαιολόγησαν τον αποκλεισμό. Πέρασαν σε πιο σκληρούς αποκλεισμούς και τελικά απέκλεισαν τους ανθρώπους είτε κοινωνικά είτε σωματικά».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments