Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Βόβολης: «Η απόφαση της ΔΕΣ Ρόδα είναι παράνομη και ρατσιστική!»

Βόβολης: «Η απόφαση της ΔΕΣ Ρόδα είναι παράνομη και ρατσιστική!»

0
Dodekanisos

Παράνομη και …ρατσιστική χαρακτηρίζει την απόφαση που πήρε ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ στη Ρόδο δίνοντας όπως ανακοίνωσε «γενναία έκπτωση σε επιβάτες των λεωφορείων οι οποίοι είναι εμβολιασμένοι», ο επικεφαλής των «Ελεύθερων Ξανά», καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης. Με δηλώσεις που έκανε, τόνισε τα ακόλουθα:

«Η κυβέρνηση βάζει τους συνδικαλιστές υπαλλήλους της να πιέζουν με όλους τους τρόπους τους πολίτες για σκευάσματα που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Θα οδηγήσουμε αυτή την ανήθικη κυβέρνηση πρώτα στην πτώση και μετά στη δικαιοσύνη. Μαζεύουμε πολλά στοιχεία ήδη. Πλέον, αυτή η κυβέρνηση κινείται με στοιχεία κοινωνικού ρατσισμού. Δεν σέβεται τους πολίτες και τους διαχωρίζει».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«O νόμος 4568/2018 όσον αφορά τις συγκοινωνίες είναι ξεκάθαρος. Το άρθρο 36 απαγορεύει τις διακρίσεις και αναφέρει τα εξής: «Οι δημόσιες αστικές οδικές μεταφορές επιβατών προσφέρονται στο κοινό χωρίς διακρίσεις και σε συνεχή βάση, αποτελούν Υπηρεσίες Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος (Υ.Γ.Ο.Σ.), σύμφωνα με το άρθρο 14 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διέπονται από τις διατάξεις του Κανονισμού 1370/2007 και του παρόντος». Επίσης το άρθρο 37 λέει: «καθένας έχει πρόσβαση έναντι του καθορισμένου κομίστρου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments