Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Βόμβα» της Δόξας Καρδάμαινας στο «Ζηπάρι»!

«Βόμβα» της Δόξας Καρδάμαινας στο «Ζηπάρι»!

0
giafkasports.gr
Dodekanisos

Τεράστια νίκη σημείωσε η Δόξα Καρδάμαινας μέσα στο «Ζηπάρι», καθώς επικράτησε με 2-0 της πρωτοπόρου Αναγέννησης Ασφενδιού σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας (Α’ όμιλος). Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο  Γαβριήλ Συνεσίου. Ο 37χρονος έμπειρος ποδοσφαιριστής με δύο δικά του τέρματα οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» σε μία πολύ σημαντική νίκη (μόλις η δεύτερη στο πρωτάθλημα). Πλέον η Δόξα έχει φτάσει τους 10 βαθμούς και έχει ανοίξει την διαφορά της στο +6 από την τελευταία θέση (με αγώνα περισσότερο).

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Αναγέννησης υπέστη την δεύτερη ήττα της στη σεζόν (η άλλη από τον Άρη Αρχαγγέλου). Ωστόσο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, όμως στο +1 πλέον από τον δεύτερο Αστέρα Παστίδας. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αναγέννηση Ασφενδιού (Σταμάτης – Θωνιάτης): Ήλιος, Θεοδώρου Ν., Κεφαλιανός Μ., Σωτίρι, Ζιώγας, Σπύρου, Χιούσι, Πης, Κουρζής (76′ Φλεγκας), Μαυρίδης, Παπαχαραλάμπους.

Δόξα Καρδάμαινας (Μανώλης Οικονόμου): Τσαραπατσάνης, Χατζηφούντας, Χατζηπαναγιώτης, Κάτση, Καράλιαμης, Πης Β., Μποϊλής Ζ. (35′ Διαμαντής), Ατσαλάκης (90′ Τσέλα), Πης Γ. (90′ Ντίσιος), Χατζηαντωνίου, Συνεσίου (88′ Τζότζης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments