Αρχική Επικαιρότητα Βόμβα Ladapo, «δεν υπάρχει κανένα όφελος τα παιδιά να φορούν μάσκα!»

Βόμβα Ladapo, «δεν υπάρχει κανένα όφελος τα παιδιά να φορούν μάσκα!»

0
Dodekanisos

Δηλώσεις οι οποίες συζητιούνται ήδη, έκανε ο νέος γενικός χειρούργος της Φλόριντα Joseph Ladapo κατά την διάρκεια εκδήλωσης παρουσία και του κυβερνήτη Ron DeSantis που έγινε στην Κομητεία Brevard. Ο κ. Lapado επεσήμανε πως «τα δεδομένα δεν υποστηρίζουν πως οι εντολές για χρήσης μάσκας στα σχολεία μπορούν να σταματήσουν την εξάπλωση του νέου ιού». Επέμεινε μάλιστα στο ότι «οι γονείς και όχι οι σχολικές επιτροπές ή οι κυβερνήτες, είναι αυτοί που θα πρέπει να αποφασίσουν εάν τα παιδιά τους θα πρέπει να φοράνε μάσκες στο σχολείο».

Ο Ladapo που είναι απόφοιτος της σχολής του Χάρβαρντ και τον οποίο ο DeSantis διόρισε τον Σεπτέμβριο μετά την παραίτηση του πρώην γενικού χειρουργού, είπε ακόμα: «Υπάρχει ένα σημαντικό χάσμα μεταξύ της ποιότητας των δεδομένων που υποστηρίζουν τη χρήση μάσκας στα παιδιά και αυτού που ακούμε από μερικούς της ηγεσίας μας στη δημόσια υγεία σε άλλες πολιτείες και σε εθνικό επίπεδο». Πρόσθεσε επίσης και τα εξής:
“Στη Φλόριντα, θα μείνουμε κοντά στα δεδομένα. Δεν υπάρχει κανένα κλινικό όφελος για τα παιδιά που χρησιμοποιούν τις μάσκες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments