Βόλος: Ο Αχιλλέας Μπέος διοργάνωσε πάρτι για λίγους και εκλεκτούς

Πριβέ πάρτι για λίγους και εκλεκτούς φίλους στο εκθεσιακό – συνεδριακό κέντρο της πόλης που μετατράπηκε σε νυχτερινό κέντρο για τις ανάγκες της βραδιάς, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα επίσημη προσκεκλημένη του ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Άννα Βίσση. 

Όπως μεταδίδει  η τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, το πάρτι που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την τελετή φωταγώγησης της πόλης με επίσημη προσκεκλημένη την Άννα Βίσση, περιλάμβανε ποτό και χορό για όσους είχαν εξασφαλίσει το μαγικό χαρτάκι που είχε στείλει ο Αχιλλέας Μπέος. Δηλαδή κυρίως στα μέλη της δημοτικής του ομάδας και τους φίλους του, αλλά και σε γνωστούς Βολιώτες. Όπως είναι ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΜ Νίκος Χαυτούρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργος Μουλάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου, ο παρουσιαστής-κονφερασιέ Σωτήρης Πολύζος, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας Κώστας Λάμπρος, ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Τριαντάφυλλος Εμμανουηλίδης, η νομική σύμβουλος του Δημάρχου Κατερίνα Βλαχάβα και ο επιχειρηματίας Νίκος Τοκαλής. 

Για μία ώρα περίπου, παραπάνω δηλαδή απ’ ότι διήρκησε η παρουσία της στην παραλία του Βόλου, η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε επιτυχίες της στους προσκεκλημένους του κ. Μπέου, εμφάνιση που πλήρωσαν όλοι οι κάτοικοι Βόλου, σε έναν χώρο μάλιστα ο οποίος υποτίθεται δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί συνέδρια που θα έφερναν τουρισμό στην πόλη. 

Μπέος: «Εγώ πλήρωσα τα έξοδα της δεξίωσης στο Εκθεσιακό»

Μετά τις ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον Ιάσονα Αποστολάκη, αλλά και την δημόσια ανάρτηση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Ευθύμιου Τσάμη, που στηλίτευαν την απόφαση του δήμου Βόλου για τη διοργάνωση της τελετής φωταγώγησης της πόλης αλλά και τη συναυλία που ακολούθησε στο Εκθεσιακό Κέντρο με προσκεκλημένους φίλους και μέλη της παράταξης του Αχ. Μπέου, ήρθε σήμερα η ανακοίνωση του Δήμου που αναφέρει ότι τα έξοδα για την καθιερωμένη δεξίωση του Αχ. Μπέου στο Εκθεσιακό καλύφθηκαν από τον ίδιο(!).

Ωστόσο στην ανακοίνωση δεν δίνεται καμία ενημέρωση και καμία πληροφόρηση γιατί εφόσον ο Δήμαρχος θέλησε να δεξιωθεί τους φίλους του δεν το έκανε σε μία αίθουσα ξενοδοχείου, σε κάποιο κέντρο διασκέδασης της πόλης και επέλεξε το Εκθεσιακό και μάλιστα με την καλλιτέχνιδα που λίγη ώρα πριν συμμετείχε στην τελετή φωταγώγησης της πόλης και πληρώθηκε από τον Δήμο Βόλου, ενώ η ανακοίνωση δεν συνοδεύτηκε από τα απαραίτητα παραστατικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Βόλου

«Αν κάποιος δεν γνώριζε τι ακριβώς αντιπροσωπεύει αυτός ο εσμός των πολιτικών  καρτούνς στην πόλη μας διαβάζοντας τους θρήνους και τις οιμωγές τους για την κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία μπορεί και να συγκινούνταν. Ομως «Ολες Μαζί», οι φιγούρες αυτές, είναι τόσο ψεύτικες και θλιβερές που ακόμα και όταν εμφανίζονται στο ρόλο της μανιάτισσας μοιρολογίστρας μόνο γέλιο βγάζουν.

Για τα της ενσυναίσθησης και των λοιπών δακρύβρεκτων που τόσο πλουσιοπάροχα μας ενημερώνουν ότι διαθέτουν, σε αντίθεση με εμάς που διαπιστώνουν τη πλήρη έλλειψή της, δυο λόγια μόνο. Ο σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας και στον πόνο των οικείων τους είναι δεδομένος. Όπως δεδομένη οφείλουμε να είναι και η ενσυναίσθηση, (όρος που τόσο χαριτωμένα χρησιμοποιούν τα «όλα μαζί καρτούνς») και για τις εκατοντάδες και χιλιάδες των συμπολιτών μας που πρέπει να συνεχίσουν και να επιβιώσουν μέσα σε μια εξαιρετικά δεινή οικονομική κατάσταση και που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Βεβαίως δεν περιμένουμε να το καταλάβουν αυτό οι διάφοροι επ’ αμοιβή… εθελοντές (!), οι γιαλαντζί πολύτεκνοι που «τρουπώνουν» στο δημόσιο, οι βολεμένοι καθεστώτων και κληρονόμοι τοπικών φεουδαρχών της πιο βρόμικης μορφής της πολιτικής και της κομματικής νομενκλατούρας. Εμείς που ζούμε μέσα στην κοινωνία και δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας κάτι εξαιρετικό όχι απλώς το συνειδητοποιούμε, αλλά προσπαθούμε να συνδράμουμε στην ανακούφιση  υπαρκτών προβλημάτων. Μέχρι εδώ και ο νοών νοείτω (και ουαί τω ανοήτω).

Σε ό,τι αφορά τα παράπονα και τις “λιγούρικες” αναφορές για τη δεξίωση που κατ’ έθιμον διοργανώνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος για τους συνεργάτες, εντός και εκτός Δήμου, και τα στελέχη της παράταξής του, τόσο αυτή, όσο και οι συνεχείς προσφορές του σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες, καλύπτονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  με δικά του χρήματα (όσο και αν τους ακούγεται πρωτόγνωρο…). Αν, λοιπόν, τόσο πολύ επιθυμούν να μετέχουν ας του ζητήσουν να τους καλέσει. Είναι βέβαιο ότι θα το αποδεχθεί, αφού θα αποτελέσουν μια ευχάριστη και γραφική νότα στην όλη εκδήλωση. Μέχρι και πουρμπουάρ, που ως φαίνεται επίσης λιγουρεύονται, θα τους δώσει.

Συνεπώς ας μην συγχέουν τα δημοτικά ταμεία και τον τρόπο που αυτά λειτουργούν σήμερα, με τον τρόπο που λειτουργούσαν στις εποχές των πολιτικών και κομματικών προγόνων τους, όταν 200 οικογένειες ζούσαν από αυτά σε βάρος της πόλης. Ας συνειδητοποιήσουν, επιτέλους, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ότι αυτά που οι ίδιοι έχουν στο μυαλό τους, σπατάλες, κακοδιαχείριση, λοβιτούρες, σαν πάγια πρακτική της πολιτείας τους όταν εξαπατούσαν και υφάρπαζαν την ψήφο των πολιτών, πλέον δεν υπάρχουν.

Οι έλεγχοι από τις αρμόδιες  αρχές γίνονται συνεχώς και το μόνο που βεβαιώνουν, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, είναι ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, αυτή του Αχιλλέα Μπέου, ασκεί μια καθ’ όλα διαφανή, νόμιμη και κυρίως αποτελεσματική οικονομική και διοικητική διαχείριση, ανταποκρινόμενη πλήρως όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και στην κάλυψη « αμαρτιών» του παρελθόντος (δάνεια, οφειλές σε πιστωτές και πολίτες κλπ).

ΥΓ. Εικάζουμε ότι η πικρία του μικρού Ιάσονα πηγάζει από το γεγονός ότι ανετέθη σε άλλον ο ρόλος του Πινόκιο. Αν και του τον προτείναμε. Πάντως υπάρχει και η εναλλακτική πρόταση γι αυτόν… της Mary Poppins

ΥΓ1. Ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε καν ότι θα υπήρχαν ευαίσθητοι και υπεύθυνοι, υποτίθεται, άνθρωποι να εύχονται αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού για να μαζέψουν κανα ψηφαλάκι. Πλέον από αυτούς το είδαμε και αυτό…»

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments