Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Βόλει: Ξεκίνησαν τα τοπικά πρωταθλήματα

Βόλει: Ξεκίνησαν τα τοπικά πρωταθλήματα

0
volei_fasi
Dodekanisos

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες του ΡΣΦΠ Τελχινίς στο βόλει. Οι νεανίδες έκαναν την αρχή νικώντας το Σάββατο στην Κρεμαστή το φαβορί της κατηγορίας Κλεάνθη ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα με 3-2 σετ. Ακολούθησαν την Κυριακή οι Γυναίκες που επιβλήθηκαν στην ‘παγωμένη’ Τέντα του Διαγόρα με 3-1 σετ.
 Κατηγορία Νεανίδων
Χρειάστηκε το 5ο σετ για βγει ο νικητής της αναμέτρησης Κλεάνθη – Τελχινίς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Νεανίδων. Οι αθλήτριες και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για 133΄(!) και πρόσφεραν θέαμα και μεγάλες φάσεις στους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου της Κρεμαστής.
Νικήτριες, στον σπουδαίο αυτό αγώνα, αναδείχτηκαν τελικά οι μικρές της Τελχινίδας που αν και προπονούνται κυρίως στο μπιτς βόλεϊ δείχνουν να τα καταφέρνουν καλά και στα παρκέ.
ΑΕΣ Κλεάνθης – ΡΣΦΠ Τελχινίς  2-3 σε 133΄ (30-28 σε 40΄, 25-26 σε 32΄, 25-12 σε 20΄, 17-25 σε 26΄ και 15-06 σε 15΄)
Κλεάνθης: (Χαρούλα Ελευθεριάδου) Κατερίνα Τζανουδάκη, Χρύσα Λιάσκα,  Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Εμμανουέλλα Βολονάκη, Μαρίνα Τζανουδάκη, Αλίκη Σίμου, Μιχαλίτσα Σταματάκη, Αντωνία Φλεβάρη, Βαλσαμίνα Τσιράκου και Μαρία Μαθιουδάκη (λίμπερο).
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Αγγελική Παϊζάνη, Γιούλα Χατζηγιαννάκη, Ελισάβετ Αμορανίτη, Μαρία Βρατσάλη, Νένα Κουκουγκέλη, Πατσά Αλεξάνδρα, Στεφανία Αδαμάκη, Τσαμπίκα Μανταδάκη και Εύη Δημογεροντάκη.
Διαιτητές ήταν ο  Λάζαρος Λαζαράκης και η Μαίρη Παπαδούλη.
 Κατηγορία Γυναικών
Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, που μοιραία έφερε και τη απώλεια  του 1ου σετ, οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες των αντιπάλων τους, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να επικρατήσουν του γηπεδούχου Διαγόρα με 3-1 σετ.
ΓΣ Διαγόρας – ΡΣΦΠ Τελχινίς 1-3 σετ σε 106΄ (25-19 σε 25΄, 21-25 σε 27΄, 20-25 σε 27΄ και 19-25 σε 27΄)
Διαγόρας: (Πάνος Δικαστόπουλος) Χριστιάνα Παναγίδου, Εϊονα Σεχάϊ, Χριστίνα Βαλσαμίδου, Ματίνα Γιαννέλη, Φανή Ζακίλα, Νάντια Αρβανίτη, Νεφέλη Δικαστοπούλου, Αμαλία Τσιτσιπά, Παρασκευή Τσιλιμίγκα και Ταμάρα Ντιμιτρίεβα (λίμπερο)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Νικολέτα Αλαφάκη, Κέλλυ Δαουτοπούλου, Παρί Σαρασουάτι, Μαρία Βρατσάλη, Φαίη Μίχου, Ελένη Μητροπούλου, Γιώτα Τρίκου, Δήμητρα Αλαφάκη, Ελισάβετ Αμορανίτη, Αφοδίτη Κασταμούλα, Κατερίνα Νικολοπούλου,  και Αγγελική Παϊζάνη (λίμπερο)
Πολύ καλή η διαιτησία των Σωτήρη Σταματίου, Σάκη Κυπριώτη και Μιχάλη Κατσαρά.
 Στον άλλον αγώνα για την κατηγορία των γυναικών ο Κλεάνθης νίκησε στην Κρεμαστή τον Ήλιο με 3-0 σετ.
Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκαν και οι έφηβοι του Κλεάνθη στη Ιαλυσό του Ήλιου.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments