Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Βόλει: Συνεδρίασε η Τ.Ε.

Βόλει: Συνεδρίασε η Τ.Ε.

0
Dodekanisos

Συνεδρίασε κανονικά επανερχόμενο από την καλοκαιρινή δραστηριότητα του ( Πανευρωπαϊκά. Προολυμπιακά αλλά και τουρνουά ανάπτυξης μπίτς βόλεϊ ) το Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής και ασχολήθηκε με την αγωνιστική περίοδο που μπαίνει σε λίγο καιρό και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης κάτι που αναμένεται να επηρεάσει και την νέα αγωνιστική περίοδο η οποία και θα εξελιχθεί σύμφωνα πάντα με την οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας και εν γένει της Τοπικής Επιτροπής.
Όλα θα προσαρμοσθούν στην οικονομική πολιτική της ΕΟΠΕ η οποία παρουσιάζει μεγάλη αλλαγή σε σχέση με προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές .
Επί παράδειγματι  η Ομοσπονδία με βάση την νέα της οικονομική πολιτική θέλει να υπάρχει άμεση καταβολή των  εξόδων προς διαιτητές αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.
Οι Διοικούντες το Δωδεκανησιακό βόλεϊ είναι δηλαδή υποχρεωμένοι να προσαρμόσουν τα τοπικά πρωταθλήματα όλων των Κατηγοριών με το τι χρήματα θα βάλουν στο ταμείο τους από την Ομοσπονδία, αλλά και το τι εξοδα θα έχουν όλη την αγωνιστική περίοδο.
Εάν δεν φτάσουν τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της Τοπικής Επιτροπής , στα οποία πρέπει να συμπεριληφθούν με βάση τους προϋπολογισμούς  αλλά και τα έξοδα που είχε σε παρελθούσες αγωνιστικές περιόδους τότε η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη όχι μόνο για τα σωματεία αλλά και για το Δωδεκανησιακό βόλεϊ που τελευταία παρουσιάζει μεγάλα σημεία ανάκαμψης και θέλει να επωφεληθεί των αλλαγών που γίνονται οργανωτικά σε πανελλήνια κλίμακα.
Εάν υπάρξει η οποιαδήποτε αδυναμία από πλευράς της Τοπικής Επιτροπής και κατ επέκταση των σωματείων τότε ενδέχεται τα πρωταθλήματα να πάρουν ακόμα και την μορφή τουρνουά η ακόμα και να διακοπούν!!!
Τα πάντα αποτελούν δηλαδή συνάρτηση των οικονομικών της ΕΟΠΕ και κατ επέκταση και της Τοπικής Επιτροπής.
Οι Διοικούντες εξετάζουν όλα τα σενάρια και με γεμάτα τα ταμεία αλλά και …με άδεια!
Αυτό που ήδη έχει γίνει είναι πώς έχουν ήδη σταλεί τα σχετικά έγγραφα συμμετοχής των σωματείων για όλες τις Κατηγορίες στις οποίες υπάρχει ανάπτυξη και πρωτάθλημα. Σύμφωνα με αυτά που συζητήθηκαν την Δευτέρα το βράδυ η Τ.Ε. θα περιμένει μέχρι τις 7-8 Οκτωβρίου τις δηλώσεις συμμετοχής , ενώ παράλληλα θα βρίσκεται σε επαφή με την ΕΟΠΕ για την οικονομική πλευρά.
Παράλληλα θα σταλεί στα σωματεία προσεχώς και η οικονομική προσημείωση της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων προκειμένου να λάβουν γνώση  για την επικρατούσα οικονομική κατάσταση στον χώρο.
Πρέπει να σημειωθεί πώς η Τοπική Επιτροπή προσπαθεί να βρει λύσεις σε ότι αφορά το οικονομικό προκειμένου αν τελικά υπάρξει επιβάρυνση στα σωματεία να είναι μηδαμινή.
Παράλληλα η Τοπική Επιτροπή αποφάσισε να μην υπάρξουν φέτος πλέη οφ στα πρωταθλήματα του νομού προκειμένου να μην υπάρξει η επί πλέον επιβάρυνση από τις μετακινήσεις και κατ επέκταση να αποφευχθεί το οικονομικό βάρος σε όλες τις Κατηγορίες .
Η κατάσταση συνεπώς είναι πολύ δύσκολη αλλά ελεγχόμενη καθώς οι πάντες θέλουν το βόλεϊ με οποιαδήποτε οικονομική κατάσταση να είναι και πάλι ψηλά στις αθλητικές προτιμήσεις του κόσμου.
Παράλληλα μελετάται και η εξεύρεση ημερομηνίας διεξαγωγής του ενός από τους δυο τελικούς Κυπέλλου ¨Παναγιώτης Βακόντιος¨ η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς και θα συμπεριλαμβάνεται σε περίοδο που οι ομάδες θα έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments