Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Βολεύτηκαν με την ισοπαλία

Βολεύτηκαν με την ισοπαλία

0
katavia_agiosfasi
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2  αναδείχθηκαν ΑΕ Κατταβιάς και Άγιος Λουκάς Αφάντου σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι όμως οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να ισορροπήσουν και μάλιστα να ανοίξουν και το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι «κιτρινόμαυροι» μπόρεσαν να προηγηθούν στο σκορ όμως οι του Αγίου Λουκά ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, έχοντας για αιχμή του δόρατος τον Τζιαρά. Ο τελευταίος, ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του και πέτυχε και ένα γκολ, όμως ήταν και μοιραίος διότι στο δεύτερο ημίχρονο έχασε δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες.
Τα γκολ
Στο 29’ μετά από ωραία ενέργεια του Καππάκα, ο Τζιαρά πήρε τη μπάλα και με πλασέ πέτυχε το 0 – 1.
Στο 65’ ο Μάκρας έκανε σέντρα και ο Κουλιμπάλι με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 76’ ο Μπουμπουγκτίδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2 – 1.
Στο 80’ ο Αλαχούζος έκανε σουτ και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Ο Τζιαρά προσπάθησε να τρέξει προς τη μπάλα αλλά δέχθηκε μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπάλα (2 – 2).
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Δ. Κυπριώτης, Κουλιμπάλι και Μάκρας. Άρεσαν από τον Άγιο Λουκά οι Τζιαρά, Αθηναίος και Μπάλα.
Καλή ήταν η διαιτησία του Μανώλη Κυρίτση (Μιχάλης Ράδος, Γιώργος Μαυρουδής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Δ. Κυπριώτης, Τ. Κυπριώτης, Καρασάββας, Μπουμπουλάκης, Ιντρίσα, Μυλωνάς (63’ Βλασακίδης), Μάκρας, Τσακμακίδης, Μερκούρης (86’ Γκιόζι), Κουλιμπάλι, Καρπάτσης (87’ Μπουμπουγκτίδης)
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Χατζαντώνης, Πουλής (88’ Λόξας), Κασιώτης, Λυριστής, Αλαχούζος (85’ Νικολής), Καππάκας, Σπανός, Μπάλα, Αθηναίος, Τζιαρά

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/katavia_agios/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments