Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Βολές” της Θύρας 6 κατά της διοίκησης της Ρόδου

“Βολές” της Θύρας 6 κατά της διοίκησης της Ρόδου

0
Dodekanisos

Νέα ανακοίνωση στον “χαρτοπόλεμο” που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ρόδου και Διαγόρα, προστίθεται, αυτή τη φορά από τη “Θύρα 6” η οποία λέει τα ακόλουθα:

“Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε ούτε με το Πόνυ ούτε με το Martini Bianco ούτε με τον χασοδίκη αλλά αφού μας τσιγκλάτε ρε άσχετοι, να ξέρετε ότι ο σύνδεσμος έκλεισε ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ τα ΓΡΑΦΕΊΑ του στο πλαίσιο ων νέων μέτρων της κυβέρνησης και αυτό ισχύει πανελλαδικά και έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν.

Κανονικά πληρώνεται το ενοίκιο, κανονικότατα υπάρχει το καταστατικό και όλα όσα χρειάζονται για την λειτουργία του. Ο σύνδεσμος (η λέσχη) υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, αλλά που να τα ξέρετε εσείς αυτά ρε καστανάδες αφού ποτέ δεν είχατε και ούτε πρόκειται να έχετε σύνδεσμο η λέσχη.

Άστεγοι είσαστε και θα παραμείνετε να ακολουθείτε σαν σκυλάκια τον Γουίνι το αρκουδάκι και την ουρά του. Εμείς ούτε σε καμαριέρες χρωστάμε ούτε βγάζουμε χρήματα από χαμένες δίκες και το κυριότερο δεν βγάζουμε τα παιδιά μας στην ζητιανιά για 500€ χορηγία.
Για τις φήμες που λένε ότι δεκάδες ξενοδοχουπάλληλοι και έμποροι αντί των οφειλομένων τούς από γνωστό σέξυ ξενοδόχο επιχειρηματία πήραν ως αμοιβή εκατοντάδες μπουκάλια Martini Bianco με έξτρα τις ελιές κρατάμε μια επιφύλαξη.
Θυρα 6 1985″.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments