Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Βολές” της ¨Κακιάς Σκάλας” προς τη διοίκηση του Διαγόρα

“Βολές” της ¨Κακιάς Σκάλας” προς τη διοίκηση του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης με τον Διαγόρα εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου “Κακιά Σκάλα”. Το κείμενο αναφέρει τα εξής:

‘Ήρθε η ώρα σεμνά και ταπεινά να επιβεβαιώσετε αυτό που ξέρει όλη η Δωδεκανήσος, την μία και μοναδική ομάδα που μπορεί να γεμίσει γήπεδο, την μια και μοναδική ομάδα που μπορεί να πάρει χιλιάδες κόσμο σε εκτός έδρας αγώνες (Ηρακλειο- Καισαριανη- Περιστερι- Ν.Σμυρνη), τη μια και μοναδική ομάδα που θα σου πουν σε όλο το νησί ότι έχουν κλάψει, έχουν γελάσει, έχουν πανηγυρίσει μαζί της.

Την μια και μοναδική ΡΟΔΟ ΜΑΣ. Την ώρα που σε όλη την Ελλάδα έγινε η χωρητικότητα 50% στα γήπεδο ,την ίδια ώρα εσείς κλείνετε τις θύρες του γηπέδου μη αντέχοντας ένα γήπεδο να πανηγυρίζει όπως γίνεται πάντα στα μεταξύ μας παιχνίδια όταν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα και φωνάζει το 80% του γηπέδου ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ. Δεν αντέχετε να δίνετε εισιτήρια ούτε στα εκδοτήρια και θα τα έχετε κλειστά ,ακριβώς γιατί ξέρετε ότι θα τα αγοράσουν φίλαθλοι της Ρόδου. Φέις κοντρόλ στα εισιτήρια μόνο από τα γραφεία σας, δεν ξανάγινε. Προσβάλλετε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που θα ήθελε να δει αυτόν τον αγώνα αλλά κατά βάθος ξέρετε ότι μόνο έτσι μπορείτε να σταματήσετε αυτούς τους απλούς φιλάθλους να μην έρθουν και πανηγυρίσουν τα γκολ της Ρόδου, θα μου πεις μετά τα 3 γκολ του πρώτου γύρου, δεν αντέχετε κάτι παρόμοιο.

Σας ευχαριστούμε που μας επιβεβαιώσατε έστω και με λίγη καθυστέρηση. Μα τι όνειρο είχατε δει και πιστέψατε ότι έχετε κόσμο;;; Ξυπνήσατε έστω και αργά. Παίξτε την Κυριακή μεταξύ συγγενών και φίλων. Όμως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, στις γιορτές καλούμε κόσμο, εσείς κλείνετε τις πόρτες και αφήνετε τον κόσμο έξω, άγνωστη λέξη για εσάς η γιορτή. Και για να το κλείνουμε, η Ρόδος στον πρώτο αγώνα σας κάλεσε στο γήπεδο, σας έδωσε την θύρα σας. Εσείς κλείνετε το γήπεδο για να είστε μόνοι σας.
Γιατί;;; Πάμε άλλη μια, γιατί πολύ απλά ξέρετε ποιά ομάδα θα υποστηρίξει και ο απλός φίλαθλος που θα έρθει στο γήπεδο. Φυσικά την ΡΟΔΟ ΜΑΣ. Σας ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση, καιρός ηταν”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments