Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βολές κατά της διοίκησης

Βολές κατά της διοίκησης

0
spartalis
Dodekanisos
Έξω φρενών με την διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας είναι ο Παναγιώτης Σπάρταλης, του οποίου το συμβόλαιο με το «γηραιό» έχει λήξει και ο ίδιος όπως δήλωσε χθες στην «δσπορ», σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την ανανέωση του. Ο έμπειρος μέσος, όταν ρωτήθηκε σχετικά, μας απάντησε ως εξής:
«Η αχαριστία ορισμένων από την διοίκηση έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Μου χρωστάνε λεφτά εδώ και δυο χρόνια. Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να μου μιλήσει. Να μου πει έστω κάτι. Για εμένα ο Διαγόρας έχει τελειώσει και ξεκινάω την διαδικασία της προσφυγής προκειμένου να διασφαλίσω τα δεδουλευμένα μου. Με τον κόσμο της ομάδας δεν έχω απολύτως τίποτα. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους πω ότι θα τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Μετά από εννέα χρόνια αποτελώ παρελθόν από τον σύλλογο για τον οποίο θέλω να πω ότι αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του.»
-Ο ρόδιος ποδοσφαιριστής, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ο Διαγόρας αν είχε φέτος άλλη διοίκηση θα ανέβαινε κατηγορία. Η διοίκηση δεν λειτούργησε καθόλου. Ήταν σαν να μην υπήρχε. Όλα τα παιδιά ήμασταν μόνοι μας. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Πέτρο Ρουτζιέρη και όλους τους συμπαίκτες. Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων.»
-Σχετικά με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα «στημένα» παιχνίδι και την εμπλοκή του ονόματος του στην πρώτη δικογραφία, είπε:
«Μου έχει κάνει κακό όλη αυτή η ιστορία. Περίμενα στήριξη από την διοίκηση την οποία όμως ποτέ δεν είδα. Πλέον δεν με απασχολεί όμως. Έχω τον δικηγόρο μου και δεν φοβάμαι τίποτα Αργά ή γρήγορα θα καθαρίσει το όνομα μου. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε έκπληκτοι με τις ανακοινώσεις που έχει βγάλει η διοίκηση. Περιμέναμε όλοι στήριξη. Εμείς και ο προπονητής μας είμαστε καθαροί και θα αποδειχθεί η αθωότητα μας. Ότι χρειαστεί να πούμε θα το πούμε στα δικαστήρια. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι εμείς είμαστε τα θύματα. Μιλάνε τρίτοι για εμάς. Ελπίζω, αν είναι την πληρώσουν κάποιοι μέσα από αυτή την ιστορία, να είναι αυτοί που πραγματικά φταίνε και όχι κάποιοι αθώοι.»
-Σε ερώτηση για το τι σκέφτεται να κάνει όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον, μας απάντησε ως εξής:
«Παίζω δυο χρόνια απλήρωτος και για τον λόγο αυτό αν δεν βρω κάτι που πραγματικά να με ικανοποιήσει οικονομικά, δεν έχω πρόβλημα και να μην παίξω επαγγελματικά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ψάχνω να βρω κάτι. Αν δεν βρω όμως, δεν πρόκειται να φύγω από το νησί.»

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατική (www.dimokratiki.gr)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments