Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Βόλεϊ: Τη δική του ιστορία γράφει το Ροδίων

Βόλεϊ: Τη δική του ιστορία γράφει το Ροδίων

0
Dodekanisos

Την δική τους ιστορία έγραψαν την Κυριακή 21/05/2023 οι παγκορασίδες του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.
Μετά την εύκολη επικράτηση το Σάββατο, στον ημιτελικό με αντίπαλο τον «Διαγόρα» (3-0), ήρθε η σειρά να αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό την ομάδα του «Τελχίνις». Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:

“Ένα συναρπαστικός τελικός ο οποίος χάρισε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους θεατές που έδωσαν το «παρών» στο Βενετόκλειο, ειδικά στα 2 πρώτα σετ τα οποία έληξαν 23-25 και 27-29 υπέρ της ομάδας μας.
Στο 2ο σετ τα κορίτσια μας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 14-22 κατάφεραν να κάνουν μια επική ανατροπή και να κατακτήσουν το σετ με 27-29 κάνοντας το 3ο σετ να φαντάζει τυπική διαδικασία.
Μπορεί αυτός να είναι ο 2ος τίτλος του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις για φέτος (μετά το γυναικείο τμήμα) αλλά είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτά η ομάδα σε κατηγορία αναπτυξιακών κατηγοριών.
Μια ιστορική στιγμή για όλους αλλά και μια επιβράβευση για την φετινή χρονιά αφού το τμήμα βόλεϊ κατάφερε να κατακτήσει 2 τίτλους και να συμμετέχει σε ακόμα 2 τελικούς.
Πιο συγκεκριμένα:
Γυναίκες: 1η Θέση
Νεάνιδες: 2η θέση
Κορασίδες: 2η θέση
Παγκορασίδες : 1η θέση
Η απόλυτη επιτυχία για το προπονητικό μας δίδυμο των Μακρή Νίκο και Αρβανίτη Νίκο οι οποίοι λειτουργούν σαν ομάδα σε όλα τα τμήματα και εκτός από τις παραπάνω επιτυχίες ,έχουν καταφέρει την φετινή χρονιά να ξεπεράσουν τις 100 αθλήτριες και αθλητές σε όλα τα τμήματα.
Η διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα ήθελε να τους συγχαρεί για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν τα τελευταία χρόνια εμπνέοντας κάθε χρόνο ακόμα περισσότερους αθλητές να ασχοληθούν με το άθλημα αλλά και για τα άκρως ανταγωνιστικά σύνολα τα οποία έχουν δημιουργήσει και πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο σε όλες τις κατηγορίες.
Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στις αθλήτριες που εκπροσώπησαν το σωματείο και έφτασαν σε αυτή την ιστορική στιγμή…την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στις συγκεκριμένες ηλικίες .
Οι πρωταθλήτριες μας είναι οι :Βυρίνη, Γενημανώλη, Θεοδωρίδου, Καλημεράκη, Καλόγλου, Καραταΐδου, Κούλλαρου, Κρόκου, Λυκοπάντη, Μαλλέ, Μαύρου, Νομικάριου, Πορφύρη, Τζατζάκη.
Κάναμε την αρχή και συνεχίζουμε γιατί …..ΡΟΔΙΩΝ είσαι!!!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments