Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Βόλεϊ: Θυμήθηκαν τα παλιά στον Διαγόρα

Βόλεϊ: Θυμήθηκαν τα παλιά στον Διαγόρα

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dodekanisos

Xαρούμενη και ιδιαίτερα συγκινητική, ήταν η συνάντηση της πριν από 25 χρόνια γυναικείας ομάδας βόλει του Γ.Σ. Διαγόρας με τον τότε προπονητή της κ. Κώστα Γιάνναρο. Στη Λέσχη του Διαγόρα το βράδυ της Τρίτης οι αναμνήσεις ήταν πολλές! Οι όμορφες, όπως και οι δύσκολες στιγμές, επέστρεψαν στην επιφάνεια, με τα χαμόγελα, αλλά και τα δάκρια, να τα συνοδεύουν στο όμορφο ταξίδι πίσω στον χρόνο.


«Δεν άλλαξες σχεδόν καθόλου, κ. προπονητά», ήταν το πρώτο σχόλιο από τις παρούσες αθλήτριες, που αγκάλιαζαν τον κ. Γιάνναρο, εκφράζοντας την αγάπη τους προς τον προπονητή που ξαναείδαν μετά από δυόμισι δεκαετίες και με τον οποίο έζησαν πολλές προπονητικές και αγωνιστικές στιγμές!
«Θα σας θυμηθώ μια μια, απλά δώστε μου λίγο χρόνο να σας δω καλά», ήταν τα πρώτα λόγια
του κ. Γιάνναρου, που αν και ψύχραιμος, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του που ξαναέβλεπε τις παλιές του αθλήτριες.

Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η τότε παίκτρια της ομάδας και σήμερα πρόεδρος του Γ.Σ. Διαγόρας κα. Τασία Ζαμπετούλα Καρπαθάκη, που δήλωσε:

«Με την καρδιά μου να κτυπά γρήγορα και δυνατά, υποδέχτηκα στα γραφεία του ιστορικού μας Συλλόγου τον προπονητή της ομάδας μας
κ. Κωνσταντίνο Γιάνναρο και τις παλιές μου συμπαίκτριες. Είναι απίστευτο πόσο οι ζωές μας αισθανθήκαμε ότι έμειναν «ενωμένες», με αναμνήσεις και συναισθήματα που ήταν βαθιά θαμμένα μέσα μας για 25 χρόνια.
Νίκες, ήττες προσπάθεια, ιδρώτας… Ο αθλητισμός ενώνει τις ζωές των συναθλητριών για πάντα.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας και στις συμπαίκτριες για όλα αυτά που διδαχτήκαμε, που αγαπήσαμε και προσωπικά, με κρατούν ακόμα δυνατή να υπηρετώ το Διαγόρα μας. Επίσης, ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν στη συνάντηση μας, στην έδρα του Διαγόρα, το δεύτερο σπίτι μας».

Κεντρικό πρόσωπο στη συνάντηση ήταν ο κ. Γιάνναρος, που είπε:

«Πραγματικά, ένιωσα μεγάλη χαρά βλέποντας αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία είχαμε ξεκινήσει μαζί κάτι όμορφο στο γυναικείο βόλεϊ του Διαγόρα πριν από περίπου 26 χρόνια και που κράτησε σχεδόν 2,5 χρόνια, αν θυμάμαι καλά. Έφυγα τότε με βαριά καρδιά από το νησί λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά ποτέ δεν ξέχασα όλα αυτά τα χρόνια τις στιγμές που έζησα με όλα τα κορίτσια της ομάδας. Στιγμές που κάποιες απ’ αυτές επανήλθαν στο νου μου, καθώς αντίκρισα ξανά
τα κορίτσια-ώριμες γυναίκες πλέον, στην συνάντηση που είχα ζητήσει απ’την Τασία Καρπαθάκη
και στην οποία με μεγάλη χαρά είδα να ανταποκρίνεται η πλειονότητα των παλιών μου παικτριών.
Κι αυτό είναι κάτι που ο υγιής αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Δυνατές σχέσεις που αντέχουν
στο χρόνο. Εύχομαι σ’ όλες τις παλιές μου παίκτριες, αλλά και στον Σύλλογο που συνεργάστηκα,
το μέλλον να φέρνει επιτυχίες μέσα σε κλίμα συνεργασίας, αγάπης και αμοιβαίου σεβασμού.»

Άλλες δηλώσεις:

-Μαίρη Παπαδούλη (αρχηγός της ομάδας): «Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση που είδα ξανά τον παλιό μας προπονητή μετά από τόσα χρόνια. Πήραμε βασικές γνώσεις πάνω στο άθλημα από τον ίδιο, γνώσεις που αργότερα με βοήθησαν προσωπικά στο χώρο της διαιτησίας του βόλεϊ, με το οποίο και ασχολούμαι σήμερα. Ένα άλλο βασικό θέμα που μας δίδαξε, ήταν το αθλητικό ήθος, με το οποίο πορευτήκαμε. Τον ευχαριστώ πολύ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας ως ένας από τους βασικότερους προπονητές μας».

-Βασιλεία Περιβόλα (αθλήτρια): «Είναι πολύ ζεστό το κλίμα στην εκδήλωση, όπως νιώθω σε κάθε εκδήλωση που γίνεται στο Διαγόρα. Προσωπικά αισθάνομαι σαν το σπίτι μου εδώ. Θυμηθήκαμε πολλά με τον παλιό προπονητή μας, που είναι όπως τον θυμόμουνα. Πάντα ήπιων τόνων. Ταξιδέψαμε πίσω στον χρόνο. Θυμηθήκαμε πολλά. Κάποια στιγμή πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Πέρασαν 25 χρόνια και νόμιζα ότι όλα αυτά έγιναν χθες. Χάρηκα πολύ που είδα και τις παλιές μου συμπαίκτριες. Μακάρι να ήμουν πιο νέα, για να ξαναρχίσω τις προπονήσεις και τα παιχνίδια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments