Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ: Πρωταθλήτριες για έκτη διαδοχική χρονιά οι νεανίδες της Τελχινίδας

Βόλεϊ: Πρωταθλήτριες για έκτη διαδοχική χρονιά οι νεανίδες της Τελχινίδας

0
telchinis.wordpress.com
Dodekanisos

Άξιες πρωταθλήτριες για μια για 6η συνεχόμενη χρονιά οι νεάνιδες της Τελχινίδας. Στο τελικό του φετινού Final-4 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (6/2) στο Βενετόκλειο οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησαν με 3-0 σετ του Φοίνικα, κατέκτησαν αήττητες τον τίτλο στα Δωδεκάνησα και κέρδισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κοριτσιών κάτω των 20 ετών.

telchinis.wordpress.com

Οι περσινές πρωταθλήτριες Αιγαίου από την αρχή του ματς ξεκίνησαν δυνατά. Με δύσκολο σερβίς, πολύ καλά ποσοστά στην άμυνα και αποτελεσματική επίθεση πήραν αμέσως διαφορά στο σκορ και έφθασαν εύκολα στο 1-0 σετ (25-13).

Στη συνέχεια ο Φοίνικας αντέδρασε και ήταν ανταγωνιστικός αλλά αυτό κράτησε μόνο έως τα μέσα του επόμενου σετ. Τότε και πάλι η Τελχινίδα ξέφυγε στο σκορ και με 25-18 έκανε το 2-0.

Το 3ο σετ ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τις νικήτριες που τους έφερε εύκολη επικράτηση  με 25-09.

Ήταν η 2η  φετινή κούπα για το ροδίτικο σωματείο, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου γυναικών το Νοέμβριο, που μετράει 24 νίκες σε 25 αγώνες την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

ΡΣΦΠ Τελχινίς-ΑΕΣΠ Φοίνικας 3-0 σε 64΄(25-13 σε 22′, 25-18 σε 22΄ και 25-09 σε 20΄)

Τελχινίς (Νίκος Τσιντομηνάς, Κέλυ Δαουτοπούλου): Πάολα Σουσάρι (2 πόντους), Σταματίνα Γκιζέττη (13π με 11 επιθέσεις), Ραφαέλλα Ζωγράφη (17π με 7 άσους και 4 μπλοκ), Αριέτα Τερζίου (7π), Σεβγκή Τσερκές (5π με 3 μπλοκ), Κάλλια Θαρρενάκη (4π), Νικολέτα Γκίκα (λ), Σταυρούλα Καλιόζη (1π), Παρασκευή Τσιλιμίγκα, Γκιουλ Μπεκιρογλου, Βασιλική Χρυσοβέργη (λ), Κριστιάνα Ζντράβα (1π), Μελίνα Γιακουμάρου  και Κων/να Μωραΐτη.

Φοίνικας: (Νίκος Αντωνιάδης): Ειρήνη Γεράκη, Καλλιόπη Κουκιά (λ), Γεωργία Τριανταφύλου, Καθολοκή Κουκιά, Ραφαέλλα Κουκιά, Ραφαέλλα Γιάννη, Ηλιάνα Νόβα, Ελένη Πότσου, Ηλέκτρα Σκαρτσίλη, Αλεξάνδρα Τοντόροβα, Μαρ. Μαλτσικ και Σωτηρία Τύπου

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σωτήρης Σταματίου, Νίκος Χατζησταυρίδης και Μαρίνα Παπαβασιλείου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments