Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ: Κυπελλούχος Δωδεκανήσου για τρίτη φορά ο ΑΕΣΠ Φοίνικας

Βόλεϊ: Κυπελλούχος Δωδεκανήσου για τρίτη φορά ο ΑΕΣΠ Φοίνικας

0
ΑΕΣΠ Φοίνικας Volleyball Club / Facebook
Dodekanisos
Η ανδρική ομάδα του ΑΕΣΠ Φοίνικας κερδίζοντας με 3-0 σετ στον μεγάλο τελικό τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, στέφθηκε κυπελλούχος Δωδεκανήσου στους άνδρες για μία ακόμη χρονιά και συνολικά τρίτη (2016-17, 2020-21 και 2021-22) από την ίδρυση της.
 
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Φοίνικα στο Facebook, οι «πράσινοι» έπαιξαν καλά και κέρδισαν εύκολα και στα τρία σετ, πετυχαίνοντας τον πρώτο από τους δύο στόχους της (ο άλλος είναι το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου). Κερδίζοντας χθες με 3-0 σετ τον Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου στον ημιτελικό (25-22, 25-14, 25-14), το ανδρικό τμήμα, προκρίθηκε στον τελικό και σήμερα κατέκτησε πανάξια στο «Βενετόκλειο» το τρόπαιο, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο φάιναλ-φορ.
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Επίσης συγχαίρουμε θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου ανδρών, την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. για τη διοργάνωση, τους διαιτητές, τη γραμματεία και όλους τους εμπλεκόμενους με τη διοργάνωση.
 
*Τις απονομές του κυπέλλου και των μεταλλίων έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χρήστος Μπάρδος, με τους παίκτες μας να στήνουν το δικό τους πανηγύρι μετά το τέλος του αγώνα και να γιορτάζουν την κατάκτηση του τροπαίου.
 
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ- Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ 3-0
Τα σετ: 25-22 (27’), 25-14 (21’), 25-14 (20’)
Διαιτητές: Σταματίου- Παπαδόπουλος- Τσαλίκης
 
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ- Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ 3-0
Τα σετ: 25-16 (22’), 25-16 (22’), 25-18(22’)
Διαιτητές: Σταματίου- Χατζησταυρίδης- Μαρτζάκλης
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Ανθής, Αρβανίτης, Γεράκης, Γιακουμάρος, Καφαντάρης, Κοντός, Μακρής, Μαμαλίγκας, Μεϊμάρης, Παρασκευάς, Ρουσέττος, Σαμπάνης, Τζουμάκας, Χατζηκαλημέρης.
 
Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Γεροβασίλης, Θανόπουλος, Ιντρισλάρι, Καρδούλιας, Μαντούκος, Παπαϊωάννου Δ., Σαλτζής, Σπύρου, Κόπελλος, Γκόνος, Δαρίδης, Παπαϊωάννου Α.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments