Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Vodafone και Διαγόρας μαζί

Vodafone και Διαγόρας μαζί

0
Dodekanisos

Η Vodafone, με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε σήμερα (Πέμπτη) ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι ο επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρόδου για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, ενισχύοντας έναν από τους πιο ιστορικούς και δυναμικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας. Με τη συγκεκριμένη χορηγία, η Vodafone επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά το αμείωτο ενδιαφέρον της για το συλλογικό αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο.
Από την πλευρά του τμήματος μάρκετινγκ της μεγάλης εταιρείας της κινητής τηλεφωνίας παρέστησαν
-Η Ρένα Γιαννουδάκη κι ο συμπατριώτης μας Μένανδρος Παντελίδης ενώ
Από την πλευρά της ΠΑΕ Διαγόρας ήσαν παρόντες 
-Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Λερογιάννης
-Ο κ. Μιχάλης Μάχλης
-Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Μανώλης Μπάτης
-Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης και οι ποδοσφαιριστές Φώτης Γεωργίου, Πέτρος Καμηνιώτης και Χρήστος Μιχαλάκης    
Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες  στη Λέσχη του Διαγόρα  η εκπρόσωπος της Vodafone Ρένα Γιαννουδάκη δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έχει  ως μοναδικό  στόχο  την προβολή του χορηγού, αλλά, και την ουσιαστική υποστήριξη του ΔΙΑΓΟΡΑ Ρόδου, προκειμένου να επιτευχθεί η δυναμικότερη παρουσία του σωματείου στις διοργανώσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος, καθώς και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Από τη μεριά μας, ως Vodafone, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να στηρίξουμε την ομάδα και τους ανθρώπους της».
Ο Μένανδρος Παντελίδης στάθηκε περισσότερο στην μορφή της χορηγίας λέγοντας πώς ¨Η VODAFONE δεν συνηθίζει να το κάνει αυτό παρά μόνο σε μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού κι όχι υπό μορφή διαφήμισης στην φανέλα. Προβαίνει σε συμφωνίες με Εταιρείες όπως η ΠΑΕ Διαγόρας και στηρίζει κάθε δραστηριότητα της όπως κι εκείνη στηρίζεται από τον σύλλογο τον οποίο επιχορηγεί¨  
Από την πλευρά της ΠΑΕ, ο πρόεδρος κ. Δ. Λερογιάννης τόνισε: «Η ανανέωση της συνεργασίας μας με τη Vodafone μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση γιατί αυτό δείχνει ότι και οι δύο πλευρές προχωράμε σε υγιείς βάσεις. Ως διοίκηση του ΔΙΑΓΟΡΑ θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που δείχνει η Vodafone στην ομάδα μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments