Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Βλέπουν” Super League μέσω Ρόδου

“Βλέπουν” Super League μέσω Ρόδου

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Καπνίδης στο 73’, η Ξάνθη κέρδισε τον Διαγόρα με 1 – 0 στη Ρόδο και μπαίνει πλέον πολύ δυνατά στην διεκδίκηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων της βαθμολογίας των play off. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι είχαν για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους και χωρίς να εντυπωσιάσουν μπόρεσαν να μεταφέρουν το σκηνικό προς την εστία του Μπίντση. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με τον Διαγόρα να έχει την δική του πολύ καλή στιγμή στο 16’ όταν ο Δημήτρουλας έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 14’ ο Μπριλλάντε έκανε το σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 16’ ο Δημήτρουλας «δοκίμασε» το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή με τη μπάλα να …τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Izzo.
Στο 46’ ο Μικελτάτζε έκανε ωραία προσποίηση και σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπίντση (άουτ).
Στο 73’ ο Τάτος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Καπνίδης με ωραία κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του Διαγόρα έκανε το 0 – 1.
Στο 76’ μετά από σέντρα του Παντελιάδη από τα αριστερά και όχι και τόσο καλό διώξιμο του Καρατάσιου, ο Τάτος έκανε αμέσως το σουτ σχεδόν από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπίντώροσης, Γεωργίου (75’ Αλάεθ), Σμυρλής (67’ Νάτσης), Καρατάσιος, Κωστούλας (75’ Κονέ), Μανωλάκης, Αθανασίου (67’ Λινάρδος), Ρουγκάλας, Μπαστακός, Μασούρας, Δημήτρουλας (84’ Τσιαντούλας)
ΞΑΝΘΗ: Izzo, Παπάζογλου Τάσος, Mikeltadze (77’ Ebert), Τάτος, Petrovic (65’ Σιατραβάνης)Τσαμούρης (46’ Λούκαρης), Δημούτσος (46’ Παντελιάδης), Brillante, Παπάζογλου θανάσης, Werker, Jurman (65’ Ντίνας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments