Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Βλέπει τώρα τον Πανιώνιο

Βλέπει τώρα τον Πανιώνιο

0
diagoras_trasivoulos2
Dodekanisos

Ο αγώνας με τον Εθνικό κι ο θρίαμβος μέσα στο Ελληνικό ανήκουν πλέον στην ιστορία αλλά η δύσκολη εβδομάδα συνεχίζεται για τον Διαγόρα που έχει μπροστά του την Τετάρτη το απόγευμα ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι για πολλούς λόγους .
-Πρώτα από όλα είναι τιμή για τον Διαγόρα που έρχεται στο Δημ. Στάδιο για άλλη μια φορά ομάδα της Σούπερ Λίγκα να τον αντιμετωπίσει για τον θεσμό του Κυπέλλου. Υπήρχε τις χρονιές που πέρασαν ο Ολυμπιακός ο οποίος πέρασε δύσκολα από δω ενώ τώρα οι κυανέρυθροι τίθενται αντιμέτωποι των ομόχρωμων του Πανιωνίου της Νέας Σμύρνης. Την Τετάρτη στις 17.00 στο Δημ. Στάδιο αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο με σκοπό την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ο γηραιός της πόλης μας περιμένει στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας τον κόσμο του νησιού να τον ενισχύσει αλλά και να παρακολουθήσει ένα σπουδαίο μάτς με ομάδα της Σούπερ Λίγκα .
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης μίλησε για αυτόν τον σπουδαίο για τον Διαγόρα αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:
¨ Είναι πολύ δύσκολο μάτς Κυπέλλου με μια ομάδα που έχει καλή παράδοση σε αυτόν τον θεσμό . Σε αυτόν τον αγώνα επικεντρώνουμε πλέον το ενδιαφέρον μας και θα επιδιώξουμε την πρόκριση . Μέσα από αυτόν τον αγώνα θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση . Ένας ακόμα λόγος που ο Διαγόρας θα επιδιώξει την πρόκριση είναι ο οικονομικός αλλά και η ιστορία και το πρεστίζ της ομάδας και παράλληλα η καταξίωση των παικτών¨
Ο κώουτς του Διαγόρα γύμνασε τους παίκτες του χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου σε εντατικούς ρυθμούς τους οποίους ακολούθησαν όλοι σχεδόν οι παίκτες μηδενός εξαιρουμένου.
Απών από τον αγώνα του Κυπέλλου την Τετάρτη θα είναι ο Ζοζέφ Αγκιρίμπα ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής και θα είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη στο μάτς με την Ηλιούπολη.
Σε ότι αφορά τον Νεμάγια Ζλάτκοβιτς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Πιερικό.
Οι κυανερυθροι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Κυπέλλου την Τρίτη  στις 16.30 στο Δημ. Στάδιο με προπόνηση περισσότερο τακτικής στην οποία ρίχνει το βάρος η τεχνική ηγεσία του Διαγόρα.
Αξίζει να σημειωθεί πώς οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μπορούν να πάνε στο ειδικά στημένο για τον σκοπό αυτό κιόσκι το οποίο βρίσκεται στην κεντρική θύρα και πωλούνται προς 20 (σκεπαστή) και 10 Ευρώ αντίστοιχα.
Από το γραφείο τύπου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments