Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Βλέπει ξανά πρωτιά η Κ 16

Βλέπει ξανά πρωτιά η Κ 16

0
Dodekanisos

Στο …κόλπο της πρόκρισης μπήκε η Μικτή Νέων (Κ 16) της Δωδεκανήσου η οποία επικράτησε με το εντυπωσιακό 8 – 1 του αντιστοίχου συγκροτήματος της Σάμου σε παιχνίδι που έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Σύρου. Η Μικτή μας έκανε μια πολύ πειστική εμφάνιση όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα και είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την 1η θέση.

Το σκορ άνοιξε ο Ρουτζιέρης ο οποίος έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή (1- 0) ενώ ο Μυξολούφης με νέο πλασέ έκανε το 2 – 0. Ο Καραμανώλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 και πριν τελειώσει το ημίχρονο οι Σαμιώτες κατάφεραν να μειώσουν σε 3 – 1.
Στην επανάληψη η Μικτή μας ήταν καταιγιστική και έβαλε άλλα πέντε γκολ. Ο Κότζα έκανε με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής το 4 – 1 και ο Χατζηκυριαζής με πλασέ το 5 – 1. Ο Κοντός με ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 6 – 1 και λίγο αργότερα ο Χατζηκυριαζής έκανε το 7 – 1 σε κενή εστία. Είχε προηγηθεί εντυπωσιακή σόλο ενέργεια του Ρουτζιέρη ο οποίος «άδειασε» όποιον βρήκε μπροστά του και μπορούσε να τελειώσει μόνος του τη φάση αλλά δείχνοντας μεγάλη ωριμότητα πάσαρε δίπλα στον συμπαίκτη του που χρήστηκε σκόρερ. Το τελικό 8 – 1 διαμόρφωσε ο Ρουτζιέρης με πλασέ. Είχε προηγηθεί ωραία μπαλιά του Κοντού σον Θύμιο και σέντρα του τελευταίου προς τον σκόρερ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments